Povezane vijesti
KUGLANJE Željezničar poražen u gostima

KUGLANJE Željezničar poražen u gostima

U 4. kolu 1. B Hrvatska kuglačka liga Sjever Željezničar iz Čakovca je gostovao i poražen je. Đurđenovac je bio bolji 6:2. U setovima je bilo 14:10 i...

KUGLANJE Spas Željezničara u posljednjem kolu?

Posljednje kolo bit će odlučujuće za kuglače čakovečkog Željezničara. U pretposljednjem 17. kolu Velebit ih je pobijedio 5:3. Po setovima 14.5:9.5 i u čunjevima 3424:3314.


Uoči posljednjeg kola tri kluba na začelju imaju po 8 bodova: Kandit, Željazničar i Medveščak. Domaće bodove vrijedne prvoligaškog ostanka i opstanka Željo će tražiti u srazu sa 6. Bjelovarom koji ima 16 bodova.Bitni su i susreti konkurenata sa začelja tablice. U gradskom ogledu igrat će Osijek i Kandit. Osijek je 5. sa 16 bodova i u ovom susret, ako ne bude iznenađenja ili  'velikih iznenađenja', Osijek bi trebao do bodova. Medveščak gostuje kod Grmoščice koja je 4. na tablici sa 17 bodova. Naši kuglači su dobar dio sezone pri dnu ili na samom dnu tablice, ali posloži li se sve prema njihovim željama mogli bi u posljednjem kolu dohvatiti bodove vrijedne nastavka igranja u elitnom kuglačkom društvu.

'Sorry, ovo je pivo': pogledajte što je navijač Osijeka napravio našem Tinu Kovačiću
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.