KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Drava Kuršanec posljednji prvak

Završena je prvenstvena sezona 2016./2017. u županijskim nogometnim ligama. U nedjeljnim susretima 1. lige Centrometal je pobijedio Mladost (I) 5:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Ivanovčani su posljednji i sele u niži rang. Mladost (SM) je pobijedila Hodošan 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku.

Tri gola i tri boda za Mladost iz Svete Marije


Mladost je u Palinovcu odigrala s Galebom 3:3. I poluvrijeme je bilo neriješeno 1:1. Naprijed je u pravoj golijadi poražen od Poleta (P) 3:6. Poluvrijeme je bilo 2:2. Spartak je poražen od Graničara (K) 2:3. I na poluvremenu je bila minimalna gostujuća prednost 1:2.

Mladost Palinovec i Galeb bez pobjednika


1. ŽNL: četvrtak Trnava – BSK 1:1, subota Omladinac (NSR) – Sloga (Š), Dinamo (D) – Jedinstvo (GM), nedjelja Centrometal – Mladost (I) 5:1, Mladost (Pal.) – Galeb 3:3, Naprijed – Polet (P) 3:6, Spartak – Graničar (K) 2:3, Mladost (SM) – Hodošan 3:0.

2. ŽNL skupina A: Dva uvjerljiva gostujuća slavlja

U nedjelju smo imali još samo tri susreta u ovoj ligi. Podturen je kod kuće pobijedio Kraljevčana 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:0.

Podturen je prvenstvo zaključio pobjedom


Dubrava je poražena od Strahoninca 0:4 s tri gola u prvom dijelu i jednim u nastavku, a još je teže stradala Drava (DM) 0:6 od Bratstva (SV) s dva gola u prvom dijelu i još četiri u nastavku.

2. ŽNL skupina A: četvrtak Jedinstvo (NSD) – ČSK 3:5, Dubravčan – Vidovčan 3:0, Croatia – Omladinac (DS) 4:3, subota Dinamo (P) – Borac PMP 5:3, Mladost (D) – Budućnost (M) 4:2, nedjelja Podturen – Kraljevčan 38  3:2, Dubrava – Strahoninec 0:4, Drava (DM) – Bratstvo (SV) 0:6.

2. ŽNL skupina B: Domaćini kao bosi po trnju

U pet nedjeljnih susreta ni jedna domaća pobjeda, a samo je Mali Mihaljevec osvojio domaći bod odigravši protiv Šenkovca 2:2. Poluvrijeme je bilo 1:2.

Zasadbreg je poražen od Plavih 3:4. Poluvrijeme je bilo 2:2. Istim rezultatom je u Jurovcu Bratstvo poraženo od Trnovca 3:4. Poluvrijeme je bilo 2:4.

U ogledu dva Hajduka Brezovčani su pokleknuli kod kuće od Štrukovčana 1:4 sa svim golovima u drugom poluvremenu. Pobjeda je poražena od Omladinca (M) 2:4. Poluvrijeme je bilo 1:1.

2. ŽNL skupina B: subota Donji Koncovčak – Venera PMP 4:0, Sokol – Vučetinec 9:1, Sloboda (M) – Mura 1:4,  nedjelja Zasadbreg 77 – Plavi 3:4, Bratstvo (J) – Trnovec 3:4, Mali Mihaljevec – Šenkovec 2:2, Hajduk (B) – Hajduk (Š) 1:4, Pobjeda – Omladinac (M) 2:4.

3. ŽNL: Drava Kuršanec prvak

U Selnici je Mladost poražena od prvaka Drave Kuršanec 1:5. Kako je Otok pobijedio Budućnost (P) 3:2 ekipa iz Kuršanca je došla do naslova prvaka s pet bodova prednosti.

Radnički je bio bolji od Paraga 4:3. Poluvrijeme je bilo 2:3. Draškovec je pobijedio Bratstvo (P) 4:0 s dva gola u svakom poluvremenu.

3. ŽNL: nedjelja Mladost (S) – Drava (K) 1:5, Radnički – Parag 4:3, Otok – Budućnost (P) 3:2, Draškovec-Geothermae – Bratstvo (P) 4:0.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Derbi u Vinkovcima: Dinamo poveo 1:0 nakon nevjerojatne pogreške Savvasa
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.