Povezane vijesti
  
KARATISTIMA GLOBUSA 25 medalja u Cestici

KARATISTIMA GLOBUSA 25 medalja u Cestici

U subotu u Cestici  je održano 1. kolo Međužupanijske lige Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Međimurske županije. Na turniru su nastupili i karatisti...

  

KARATISTIMA GLOBUSA sedam zlata iz Maribora i šest iz Rijeke

Na međunarodnom turniru Maribor Open 2017. Globusovci su postigli odličan rezultat sa samo sedam natjecatelja (i nekoliko dodatnih nastupa u starijem uzrastu) osvojivši 7 zlatnih, 2 srebrne i 1 brončanu medalju. Na natjecanju je nastupilo 616 natjecatelja iz 71 kluba i 9 država.

Medalje za KK Globus su osvojili:

Prvo mjesto i zlatnu medalji su osvojili: Aida Trstenjak - ml. učenice -30kg i učenice -35kg, Laura Strahija - ml. učenice +30kg, Sven Strahija - učenici +40kg, Nika Žerjav ml. kadetkinje -40kg i kadetkinje -47kg, Luna Hamer - seniorke -55kg.

Drugo mjesto i srebrnu medalju su osvojili: Laura Strahija - učenice -35kg  (u međusobnom klupskom finalu s Aidom) i Luna Hamer - juniorke -53kg.

Treće mjesto i brončanu medalju je osvojila Ana Filipović - ml. kadetkinje +50kg.Nakon Maribora drugi dio ekipe je u nedjelju nastupio na Grobničan kupu u Rijeci (Čavle) i dopunio kolekciju medalji za ovaj vikend. Osvojeno je 6 zlata, 1 srebro i 2 bronce. Na turniru je nastupilo 472 natjecatelja iz 50 klubova i 4 države.

Medalje za KK Globus su osvojili:

Prvo mjesto i zlatnu medalji su osvojili: Jan Kovačić  ml. učenici -26kg, Emily Beti -učenice -44kg, Nikola Topličanec - učenici -38kg i ml. kadeti -36kg, Kristian Topličanec ml. kadeti -52kg i Lovro Farkaš - kadeti -52kg.

Drugo mjesto i srebrnu medalju je osvojio: Lovro Farkaš - ml. kadeti -52kg (u klupskom finalu s Kristianom).

Treće mjesto i brončanu medalju su osvojili: Nika Žerjav - ml. kadetkinje -40kg i Kristian Topličanec - kadeti -52kg.

Natjecatelje su na turnirima vodili treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić, a sudio je Tomislav Magdalenić.

U Zagrebu se okupila hrvatska rukometna reprezentacija koja počinje svoje pripreme za Europsko prvenstvo
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.