KARATISTI uspješno položili za više pojaseve

U četvrtak 28. prosinca u Maloj Subotici u dvorani Osnovne škole održano je polaganje za pojaseve za članove Karate kluba Globus i Mala Subotica. Komisija u sastavu Mladen Vizinger, Dejan Slukić, Tomislav Magdalenić i Berislav Maksimović ispitala je znanje mladih karatista u tehnici, katama, borbama, bacanjima i padovima.

Ispitu je pristupilo 23 kandidata i svi su ostvarili odličan uspjeh na polaganju. Svi kandidati su ujedno i odlični natjecatelji koji su cijele godine osvajali vrijedne rezultate na natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.Za crveni pojas (6. kyu) položili su: Paolina Magdalenić, Gloria Kalšan i Tia Križaić. Za zeleni pojas (5. kyu) položili su: Laura Strahija, Aida Trstenjak i Karlo Toplek.

Za plavi pojas (4. kyu) položili su: Sven Strahija, Lana Blagus i Siniša Horvat. Za ljubičasti pojas (3. kyu) položili su: Emily Beti, Elena Kečkeš, Tea-Lena Špoljarić, Nikola Topličanec i Luka Sokač.Za smeđi pojas (2. kyu) položili su: Lovro Farkaš, Izabela Špoljarić, Nika Žerjav, Ema Marčec, Ana Filipović, Sara Novak i Timo Vlahek. Za smeđe-crni pojas (1. kyu) položili su: Josip Slukić i Kristijan Topličanec.

Čestitamo im i nadamo se da će im ovaj uspjeh biti poticaj za daljnje marljivo vježbanje i napredovanje u karateu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Na Rujevici pao veliki Milan! Mišković za RTL: 'Voljeli bismo da nam se Andrijašević vrati, ali ne možemo ga platiti'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.