Povezane vijesti
MEĐIMURJE traži bodove protiv Vukovara

MEĐIMURJE traži bodove protiv Vukovara

Međimurje u 10. kolu 3. HNL istok u subotu u 15:00 sati dočekuje Vukovar 1991. Međimurje je pri dnu tablice na 15. poziciji s 8 bodova, dok je Vukovar...

JUNIORSKO FINALE NŠ Sveti Juraj na Bregu - Mladost Komet

Odigrani su polufinalni susreti juniorskog Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Obje utakmice bile su tvrde i neizvjesne kao što se i očekivalo.

NŠ Sveti Juraj na Bregu i NŠ Sveti Martin odigrali su bez golova 0:0. Bilo je prigoda na obje strane, no pogodaka nije bilo. Krenulo se u izvođenje jedanaesteraca. Nakon što je pucalo svih 11 igrača rezultat je bio 10:10. U narednoj seriji oba igrača su uspješna. Nakon toga domaćin postiže gol, a gostima udarac brani domaći vratar Rafael Škrobar i ta je obrana bila vrijedna velikog finala i još većeg veselja u Svetom Jurju na Bregu pobjedom 13:12.

I u Prelogu je bilo neizvjesno gdje je Mladost Komet ugostila Mladost iz Svete Marije. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova. U drugom dijelu gol za domaćine postignuo je Lacković i domaćin je u finalu rezultatom 1:0.

Mladost Sveta Marija


Pozivaju se predstavnici klubova u juniorskoj konkurenciji na izvlačenje domaćinstva finalnih utakmica u petak 19. svibnja s početkom u 12 sati u prostoriji Međimurskog nogometnog saveza.

Pripreme za rujanski Eurobasket: Petrović okupio 14-oricu: 'Niti sekunde žaljenja zbog otkaza'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.