Povezane vijesti
KAMPOVI iz džuda i atletike za kraj

KAMPOVI iz džuda i atletike za kraj

Kampovima iz džuda i atletike završavaju ovosezonski ljetni sportski kampovi Svaki tjedan sport jedan. Tradicionalno kamp iz atletike uvijek je u posl...

  

JUDO KLUB ZRINSKI upisuje nove članove u judo školu

Judo klub Zrinski Čakovec poziva djevojčice i dječake u dobi od 5 do 14 godina na upis novih članova danas u ponedjeljak 11. rujna s početkom u 18:30 sati u dvorani Streljane Čakovec na SRC Mladost (Sportska ulica - između bazena i stadiona SRC Mladost).

Dani otvorenih vrata traju kroz cijeli 9. i 10. mjesec ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18:30 sati. Treninzi se sastoje od dijela fizičke pripreme, motoričkih i koordinacijskih sposobnosti, razvijanja osjeta ravnoteže te tehničkog dijela gdje se izmjenjuju tehnike bacanja u stojećem stavu i tehnike u parteru kao zahvati držanja, poluge i gušenja.

U džudo školi, u predstojećoj sezoni, postavljeni su ciljevi daljnjeg kontinuiranog razvijanja kluba u vidu promicanja džuda, sudjelovanja na sportskim natjecanjima, polaganja pojaseva, odlazaka na razmjenu treninga s prijateljskim klubovima i održavanja ljetnih kampova.

Također, pozivaju srednjoškolce i studente na upis u stariju grupu, ponedjeljkom u dvorani streljane Čakovec (od 20:30 sati) i petkom u dvorani policije PU Međimurske (od 19:00 sati).

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Najveći talent odlazi iz Juventusa: Marko Pjaca za Rusiju će se uigrati u Njemačkoj?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.