Povezane vijesti
STRAHONINEC cup U10 i U12

STRAHONINEC cup U10 i U12

Nogometa škola Strahoninec organizira Strahoninec cup U10 i U12 u sbuotu i nedjelju 1. i 2. srpnja. Kotizacija po ekipi je 300 kuna i prijave se prima...

  

JOZEF KUQI: 'Izgleda skoro pa nestvarno'

Pisali smo o golu Jozefa Kuqia Barceloni, našeg Međimurca u dresu Rijeke. Kontaktirali smo ga pa evo kako on komentira svoj nastupa na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima:

'Ovo je bilo jedno divno iskustvo kojeg mladi igrač može poželjeti, a kad se naprave i dobri rezultati izgleda skoro pa nestvarno. Ujedinjeni Arapski Emirati su jedna predivna država u kojoj se puno toga može vidjeti, ali odnos ljudi prema nama bio je za svaku pohvalu. Utakmicu protiv Atletica iz Madrida započeli smo maksimalno ozbiljno, a cilj nam je bio čim prije zabiti gol, a za to se sve pobrinuo Matej Vuk koji je s hat - trickom srušio Atletico.


Zatim je slijedila utakmica protiv Barcelone, znali smo da imaju najbolju školu na svijetu i svatko zna tko je Barcelona. U utakmicu smo krenuli hrabro i hladne glave pokusavajući tražiti njihove mane pa sam tako osjetio u jednom trenutku da bi trebao visoko napasti i tako sam oduzeo loptu i postigao gol.

Utakmica je slijedila produžecima, a zatim penalima na kojem smo na žalost izgubili, Barcelona je ipak velik klub, a mi smo dali sve od sebe. Lijepo je znati da od šest postignutih golova četiri su dali Međimurci, učenici Marija Šarića. Ovo je bio divan turnir za upoznati se s ekipama svjetske klase i pogledati gdje se nalazi Hrvatska, odnosno HNK Rijeka.'

Zahuktava se atmosfera uoči boksačkog spektakla: rivali se prepucavaju i ne vole se niti izvan ringa
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.