Povezane vijesti
PLIVANJE  2. memorijal Anto Dragić

PLIVANJE 2. memorijal Anto Dragić

Čakovečki plivački klub organizira 2. memorijal Anto Dragić (tradicionalno međunarodno plivačko natjecanje 19. Božićni miting Čakovec) koji će biti od...

JEDANAEST medalja ČPK-a u Šibeniku

Prvi ovogodišnji Mini Grand Prix pod pokroviteljstvom Hrvatskog plivačkog saveza održan je u Šibeniku. Na natjecanju pod nazivom Mini Grand Prix Sveti Mihovil u subotu i nedjelju 7. i 8. listopada na Športskom centru bazeni Crnica natjecalo se 409 plivačica i plivača iz 20-tak plivačkih kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Među njima je bilo i petero članova Čakovečkog plivačkog kluba koji su ostvarili zapažene rezultate. ČPK je predstavljalo pet natjecatelja: Ema Medved, Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Meri Furdi i Sven Furdi, pod stručnim vodstvom trenera Gorana Kolarića. Čakovečki plivači još jednom su pokazali svoju talentiranost, ali i vrijedan rad.

U konačnom poretku na Mini GP -u Hrvatski plivački savez ocjenjuje svestranost plivača jer se boduju četiri discipline: 100 m, 200 m, 200 m ili 400 m mješovito i 400m ili 800 m. U konačnom poretku tri čakovečke plivačice smjestile su se u prvih deset što je najbolji pokazatelj odličnog rada u Čakovečkom plivačkom klubu.Ema Medved zauzela je drugo, Hannah Ereiz treće, Gloria Požgaj osmo mjesto, a osvojeno je i 11 medalja po disciplinama. Trener Kolarić izjavio je kako i ovi posljednji rezultati potvrđuju da je Čakovec, u hrvatskim okvirima, ozbiljna plivačka sredina.

'To više nije slučajno, vrijedan rad, trud i marljivo treniranje dolaze na naplatu. Drago mi je zbog naših plivača jer se vidi koliko napreduju, a iza toga su sati i sati provedeni na treninzima na čakovečkim bazenima. Iako smo mali grad i mali klub, uspješno se nosimo s brojnim većim plivačkim centrima, pa čak i onima s jadranske obale. No, tu ne mislimo stati. I dalje ćemo raditi kako bismo i u budućnosti mogli ostvarivati ovako vrijedne rezultate', poručio je Kolarić.

Nakon ovog natjecanja pred članovima ČPK-a je zgusnut raspored. Slijedi Liga Regije IV u Sisku, Vidra u Zagrebu i Grand Prix natjecanje u Splitu. Sljedeće natjecanje Mini GP HPS-a bit će održano u Zadru 18. i 19. studenog.

Jakov Vranković novo je ime na popisu rukometnih reprezentativaca, a uz onu sportsku, ima i zavidnu karijeru na drugim poljima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.