Povezane vijesti
ŠAH Četiri neporažene ekipe

ŠAH Četiri neporažene ekipe

Drugo kolo međimurskog šahovskog kupa odigrano je u nedjelju u Murskom Središću, a treće će se igrati u društvenom domu u Mihovljanu gdje će najzaniml...

IVOR COLEV izborio SP u Španjolskoj u šahu

Ivor Colev, šahist koji igra za ŠK Čakovec i ŠK Stridon, na turniru koji je protekli tjedan održan u Trogiru osvojio prvo mjesto. U teškoj i neizvjesnoj borbi i konkurenciji 28 najboljih šahista Hrvatske, bio je najbolji te se plasirao na Svjetsko prvenstvo koje će se dogodine održati u Španjolskoj.

Ivoru je tek devet godina i čestitamo mu na velikom uspjehu te mu i dalje želimo puno uspjeha. Njegov rezultat je odlična uvertitra u Ljetnu školu šaha.

Bez naknade, potpuno besplatno, za svu zainteresiranu djecu, Šahovski klub Stridon Štrigova (hrvatski prvoligaš) i Šahovski kub Čakovec zajednički organiziraju Ljetnu školu šaha. Prijave su počele, a školu će voditi licencirani šahovski treneri.

Škola šaha je krenula od 26. lipnja s treninzima u dvije sekcije, (viši i niži razredi), a treninzi će se održavati svaki radni dan, od ponedjeljka do petka, po 60-90 minuta. Svakih dva tjedna završava jedna i počinje nova grupa polaznika, a zadnja grupa završava 20. kolovoza 2017. godine. Broj polaznika je ograničen stoga požurite i pružite svojemu djetetu osnovnu šahovsku edukaciju.

Potrebno je prijaviti se na broj telefona: 099 2844170 David Lesar. Mjesto održavanja je Ulica Aleksandra Schulteissa 19 u prostorijama GEA 90 d.o.o. Vidimo se uskoro i veselimo se zajedničkom šahovskom druženju.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Iako je sinoć ostao na klupi Mario Mandžukić doživio je ovacije i veliko priznanje navijača Juventusa!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.