Povezane vijesti
  
SLAKOVČANI oštećeni u Novom Marofu?

SLAKOVČANI oštećeni u Novom Marofu?

U 4. HNL Novi Marof je pobijedio Slobodu Slakovec 3:1. Slakovčani su poveli, no domaćin je preokrenuo rezultat u drugom dijelu.Dobili smo video tog su...

IVAN MEZGA novi predsjednik ŽNK Katarina Zrinski

Održana je izborna Skupština Ženskog nogometnog kluba Katarina Zrinski Čakovec. Dosadašnja predsjednica Sunčana Glavak na početku je zahvalila svima na suradnji – suradnicima, trenerima, igračicama, Nogometnoj školi Međimurje – Čakovec, Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji. Klub igra u prvoj ligi i seli se u Novo Selo Rok gdje nogometašice imaju dobre uvjete uoči nove sezone. U radno predsjedništvo su izabrani Sunčana Glavak kao predsjednik te Dragutin Katalenić i Dino Posavec.

Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Ivan Mezga koji je rekao da mu je želja unaprijediti rad kluba te da je razvoj ženskog nogometa budućnost kod nas i u svijetu. Mezga je istaknuo da Međimurce obično vide kao radišne i samozatajne ljude, ali da nedostaje ponositosti, a kako samo ime kluba govori imamo se itekako čime ponositi.Svaki član kluba treba dati sve od sebe kako bi se klub dignuo na viši nivo i treba raditi timski kako bi se došlo do kvalitetnog rezultata. Za jesenski dio želja je da se napravi pomak na bolje, a za proljeće su ambicije dovesti igračice koje će biti pojačanja te da klub bude u sredini tablice, a za iduću godinu namjera je krenuti prema vrhu.

Mezga je rekao da je NŠ Međimurje – Čakovec važna karika za opstanak i perspektivu kluba. Nadu polaže u trenera Ivana Davida te se nada da će i sponzori naći svoj interes te poduprijeti klub.Dopredsjednici kluba su Dino Posavec i Branko Sušec. U Nadzorni odbor izabrani su Mario Kovač, Zlatko Korbelj i Božidar Kolarić. Izvršni odbor uz Ivana Mezgu čine Snježana Horvat, Željko Bacinger, Branko Sušec, Dino Posavec, Ivo Vurušić i Tomislav Toplek. Direktor kluba je Željko Bacinger.

Na kraju su se Dragutin Katalenić i Hrvoje Goričanec dotaknuli teme kako iz brojnih klubova i škola nogometa diljem Međimurja u kojemu treniraju djevojčice napraviti model da se za one najbolje napravi optimalni model njihova razvoja i usmjeravanja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Jurčević uoči tri derbija u 10 dana: 'Prvi korak je utakmica s Osijekom, a tek onda treba razmišljati o Hajduku'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.