IVAN MEZGA novi predsjednik ŽNK Katarina Zrinski

Održana je izborna Skupština Ženskog nogometnog kluba Katarina Zrinski Čakovec. Dosadašnja predsjednica Sunčana Glavak na početku je zahvalila svima na suradnji – suradnicima, trenerima, igračicama, Nogometnoj školi Međimurje – Čakovec, Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji. Klub igra u prvoj ligi i seli se u Novo Selo Rok gdje nogometašice imaju dobre uvjete uoči nove sezone. U radno predsjedništvo su izabrani Sunčana Glavak kao predsjednik te Dragutin Katalenić i Dino Posavec.

Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Ivan Mezga koji je rekao da mu je želja unaprijediti rad kluba te da je razvoj ženskog nogometa budućnost kod nas i u svijetu. Mezga je istaknuo da Međimurce obično vide kao radišne i samozatajne ljude, ali da nedostaje ponositosti, a kako samo ime kluba govori imamo se itekako čime ponositi.Svaki član kluba treba dati sve od sebe kako bi se klub dignuo na viši nivo i treba raditi timski kako bi se došlo do kvalitetnog rezultata. Za jesenski dio želja je da se napravi pomak na bolje, a za proljeće su ambicije dovesti igračice koje će biti pojačanja te da klub bude u sredini tablice, a za iduću godinu namjera je krenuti prema vrhu.

Mezga je rekao da je NŠ Međimurje – Čakovec važna karika za opstanak i perspektivu kluba. Nadu polaže u trenera Ivana Davida te se nada da će i sponzori naći svoj interes te poduprijeti klub.Dopredsjednici kluba su Dino Posavec i Branko Sušec. U Nadzorni odbor izabrani su Mario Kovač, Zlatko Korbelj i Božidar Kolarić. Izvršni odbor uz Ivana Mezgu čine Snježana Horvat, Željko Bacinger, Branko Sušec, Dino Posavec, Ivo Vurušić i Tomislav Toplek. Direktor kluba je Željko Bacinger.

Na kraju su se Dragutin Katalenić i Hrvoje Goričanec dotaknuli teme kako iz brojnih klubova i škola nogometa diljem Međimurja u kojemu treniraju djevojčice napraviti model da se za one najbolje napravi optimalni model njihova razvoja i usmjeravanja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Soudani za RTL: 'Dinamo poštuje islam, to je jedan od razloga zašto sam ostao'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.