Povezane vijesti
PLAVI bolji od druge ekipe Kaštela

PLAVI bolji od druge ekipe Kaštela

U dvorani OŠ Mursko Središće odigrana je utakmica 12. kola 3. odbojkaške lige - Sjever između OK Plavi i ŽOK Kaštel 2. Trebao je to biti derbi kola po...

IVA HRANILOVIĆ I KLARA ŠKVORC pete na međunarodnom turniru

Osvajanjem 2. mjesta na državnoj završnici Sportskih igara mladih u Splitu mlade pekleničke odbojkašice Iva Hranilović i Klara Škvorc plasirale su se na međunarodno natjecanje Sportskih igara mladih. Na međunarodnom turniru sudjelovale su dvije ekipe iz Hrvatske (Plavi Peklenica i Čepin), dvije ekipe iz Srbije (Novi Sad i Sremska Mitrovica) i jedna ekipa iz Bosne i Hercegovine (Sarajevo).

Klara i Iva na turniru su bile u skupini s djevojkama iz Novog Sada i Sarajeva. Prvu utakmicu su igrale protiv Novog Sada i po dosta jakom vjetru poražene su 25:15. Drugu utakmicu igrale su protiv Sarajeva gdje su također poražene 25:17 te su na kraju osvojile 5. mjesto.

Odbojkašice iz Čepina, koje su prije dva tjedna u finalu pobijedile pekleničke odbojkašice, zasluženo su osvojile ovaj međunarodni turnir. U finalu su bile bolje od odbojkašica iz Novog Sada. Treće mjesto otišlo je u glavni grad Bosne i Hercegovine, Sarajevo.

Treba spomenuti da su Iva i Klara ponovno bile najmlađi par na turniru. Ostale igračice su dvije godine starije što je vrlo bitno u mlađim kategorijama. Za Klaru i Ivu će ova dva turnira u Splitu biti veliko iskustvo i veliki poticaj za daljnje njihove odbojkaške karijere.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Marko Pjaca nastavlja dobru formu u novoj sredini: protiv Hannovera zabio prvijenac u dresu Schälkea!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.