HILDING ANDERS osvojio turnir Med firmama

Ove subote u SRC DG Sport održan je peti malonogometni turnir Med firmama. Pravo nastupa imali su samo igrači koju su djelatnici  tvrtke koja se natječe.  Na turniru je nastupala 21 ekipa. Uz odličan nogomet koji ni ove godine nije izostao. Organizator se pobrinuo za niz popratnih natjecanja i zabavnih sadržaja.Svi željni dodatne zabave mogli su se prijavite na ispijanje piva, bacanja kugle, gađanje prečke, gađanje koša nogom, šakanje… Najbolji su osvojili vrijedne nagrade sponzora. Za one koji nisu bili zainteresirani za dodatne aktivnosti mogli su uživati u glazbi DJ ili tamburaškog sastava Taubeki.U najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu odigrane je niz kvalitetnih i neizvjesnih utakmica. Treba napomenuti usprkos malim trzavicama sve utakmice su odigrane u fair-play i veselom ozračju.  Nakon odigranih susreta po skupinama, odigrale su se četiri četvrtfinalne utakmice.U prvom polufinalnom dvoboju susrele su se ekipe IM - Comp i Ferokotao koji je i izašao kao pobjednik. U drugom polufinalnom  dvoboju slavila je ekipa Hilding Andersa protiv ekipe Metal Dekora.

Drugo mjesto za Ferokotao

U utakmici za treće mjesto slavila je ekipa IM - Compa. Finalna utakmica pružila je odličan nogomet usprkos već umornim igračima. Bolji i uspješnija je bila ekipa Hildnig Andersa kojima je ovo već  treće osvajanje turnira. Tako da su sada uspješniji od ekipe LPT-a koja je pobjedu odnijela dva puta. Nakon uspješno  završenog  petog turnira nestrpljivo iščekujemo  šesti turnir Med firmama te se ovim putem zahvaljuju svim sponzorima i sudionicima turnira.

Treće mjesto IM - Comp

Svi sudionici turnira: Gumiimpex-GRP d.d., Eurobeton d.d. , Metal Dekor d.o.o, Komet d.o.o., Im-Comp d.o.o., ACG Lukaps d.o.o. ,Marti d.o.o., LPT d.o.o., Duly d.o.o., Vajda d.d., WDF Studena d.o.o., PIB extra d.o.o., DG Sport d.o.o., Novi feromont d.o.o., HAIX d.o.o., Hilding Anders  d.o.o., Hilding A. 2, Ferokotao d.o.o., KTC d.d., TMT d.o.o., MIP WEYLAND d.o.o.   

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kakva Hrvatska se priprema za Messija: donosimo Dalićev sastav za večerašnji susret s Peruom
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.