Gradonačelnik Čakovca čestitao Filipu Udeu na novom uspjehu

Povodom najnovijeg uspjeha u nizu našeg gimnastičara Filipa Udea, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, Filipu i njegovom timu uputio je čestitku u kojoj stoji:

"Poštovani Filipe!

Današnjim uspjehom napravio si jedan veliki korak prema Rio de Janeiru. Ovo treće mjesto na višeboju potvrda je tvoje odlične forme te još jedan u nizu tvojih uspješnih rezultata na kakve smo navikli u posljednje vrijeme. Svakim tvojim uspjehom zacrtani cilj – Olimpijske igre 2016. godine sve su bliže, a siguran sam da ćeš se i tamo popeti na postolje.

Po ne znam koji put ponavljam da su sport i sportaši poput tebe. najbolji promotori i ambasadori našeg grada. Čestitam ti u ime svih građanki i građana Čakovca, te u svoje osobno ime. Ovo je odličan uvod u natjecateljsku 2015. godinu, u kojoj ćemo o tebi još mnogo čuti.

Čestitam i tvome timu koji je s tobom u Bakuu te svim čakovečkim gimnastičarima, koji svaki put, s tobom na čelu, dokazuju da se naše ulaganje u gimnastiku i sport općenito, višestruko isplati. Držimo ti palčeve za petak!"

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Velika pobjeda Slavonaca: Osijek srušio Dinamo i vratio neizvjesnost u HNL
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.