GOLOVI Stele i Paule Posavec za reprezentaciju

Za seniorsku rukometnu reprezentaciju Hrvatske protiv Mađarske zaigrale su sestre Paula i Stela Posavec te Nikolina Zadravec. Mađarice su u petak teško porazile Hrvatsku 34:19, a jedan gol postignula je Stela Posavec.

U subotu je odigran susret zatvoren za javnost koji je Mađarska dobila 24:19. U ovom susretu dva gola postignula je Stela Posavec i jedan Paula Posavec.

Hrvatska juniorska reprezentacija pobjedom je otvorila nastup na kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo koji se igra u Đurđevcu. U veoma neizvjesnoj utakmici hrvatske juniorke slavile su protiv Nizozemske rezultatom 25:24 (13:11). U drugom susretu u subotu je pobijeđena Finska 29:20 (16:11) te su hrvatske juniorke su plasman na Europsko prvenstvo koje će se na ljeto igrati u Sloveniji. Hrvatsku još u nedjelju od 13 sati očekuje susret s Ukrajinom. U sastavu naš reprezentacije je i igračica Zrinskog Ena Car.

Nakon pauze zbog nastupa reprezentacije u idućem 17. prvenstvenom kolu 1. HRL za žene Zrinski gostuje kod Umaga. Umag je 6. sa 16 bodova, dok su Čakovčanke 10. s 13 bodova. u 4. kolu Zrinski je slavio u Čakovcu 22:19.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Vratila se Liga prvaka: večeras Basel dočekuje Manchester City, a Juventus Tottenham
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.