Povezane vijesti
ATLETIKA Višeboj u DG sportu u Prelogu

ATLETIKA Višeboj u DG sportu u Prelogu

Otvoreno atletsko prvenstvo Međimurja u višeboju za limače i limačice te mlađe i starije kadetkinje i kadete održat će se u nedjelju 21. siječnja s po...

GLOBETKA 2018. Prvo kolo 27. siječnja

Kros liga Globetka za 2018. godinu održat će se sedmu godinu za redom, a prvo ovogodišnje kolo predviđeno je za subotu 27. siječnja s početkom u 14 sati. U odnosu na prethodnu sezonu neće biti promjena, osim što se pomiču starosne kategorije i ograničenja za jednu godinu na više.

Jedna od pogodnosti za trkače je da se startnina za cijelu sezonu, koja iznosi 100 kn, osim na licu mjesta prije početka utrke, može uplatiti i na IBAN AK Međimurje: HR5023400091116017115, model 02 s pozivom na broj 2018. U opisu naloga staviti 'kotizacija za Globetku' i 'ime i prezime' uplatitelja.

Uplata za svako kolo zasebno u iznosu od 20 kn, moguća je samo u gotovini prije starta. Protekla sezona završena je odličnim odazivom i prosjekom od 135 trkača po jednom kolu, a trendovi vremena u kojem živimo daju nam za pravo nadati se da će odaziv zasigurno biti još i veći. Više o svemu pronađite na www.akm.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Zaoštrava se bitka za HNS - Stanić uz Šimića s oštrom porukom za Šukera: 'Mi smo povjetarac koji postaje uragan'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.