U Atonu otvoreno Državno natjecanje u gimnastici za osnovne škole

U jedinom Nacionalnom gimnastičkom centru u Hrvatskoj u ATON-u danas je svečano otvoreno Državno natjecanje u gimnastici za osnovne škole u kategoriji dječaka i djevojčica na kojem će se u dva dana natjecati čak 135 učenika iz 16 hrvatskih županija.

Samom otvorenju natjecanja, koje se održava u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, prisustvovali su u ime domaćina načelnik općine Nedelišće Darko Dania te predsjednik Saveza Nikola Perković dok je isto svečano otvorio župan Međimurske županije Matija Posavec.

“Danas, vama mladim natjecateljima želim poručiti da ste tu zbog tri izrazito bitne stvari: sporta, natjecanja i druženja. Danas je Međimurje Hrvatska u malome i zato prvenstveno želim da se čim više družite i sklapate nova prijateljstva. Sama činjenica da ste izborili državno natjecanje vas čini pobjednicima.“ – izjavio je župan Posavec prilikom otvaranja natjecanja i posebno istaknuo da i iskoriste priliku i uživaju u najboljem i najkvalitetnije gimnastičkom centru u Hrvatskoj.

Dobrim željama i uspjesima u natjecanjima koja slijede pridružio se i načelnik Dania, dok je Perković istaknuo da u hrvatski Savez uključen 21 županijski školski savez, preko 800 osnovnih škola te oko 600 srednjih škola.

“Rad s djecom na visokom nivou, vidi se kvaliteta. Zahvaljujem se međimurskom Savezu na organizaciji iuopće ne sumnjam u uspješnost natjecanja. Važno je da se djeca bave sportom, ovim natjecanjem to im omogućujemo u sedam sportskih grana.“ – zaključio je Perković.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

12 bodova je u igri, no Varaždinci su uvjereni: 'Vraćamo se u prvu ligu'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.