Povezane vijesti
MEĐIMURJE prvi juniorski finalist Kupa

MEĐIMURJE prvi juniorski finalist Kupa

U prvom polufinalnom juniorskom nogometnom Kup susretu ŠN Sveti Martin je poražena od ŠN Međimurje Čakovec 0:1. Susret se doslovno prelomio u samoj za...

FOTO Policijaci igrali nogomet za stradalog kolegu Željka Murka

U petak, 9. veljače, u sportskoj dvorani Policijske uprave međimurske održan je tradicionalni '15. memorijalni malonogometni turnir Željko Murk'.

Na turniru su se okupile ekipe svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave međimurske, te malonogometne ekipe Mjesnog odbora Mihovljan i Grada Čakovca.

U finalnoj utakmici pobjednički pehar osvojila je ekipa Postaje prometne policije Čakovec, pobijedivši ekipu Policijske postaje Čakovec.

Pobjednički pehar ispred Postaje prometne policije Čakovec primio je Fran Murk, najmlađi sin poginulog policijskog službenika koji je zaigrao za ekipu prometne policije, ustrojstvene jedinice u kojoj je radio njegov pokojni otac Željko Murk.

Iako je prošlo 15 godina od tragične pogibije Željka Murka, Policijska uprava međimurska, ovakvim činom nastoji održati sjećanje na policijskog službenika koji je život izgubio obavljajući svoj posao.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Do prošlog tjedna napadač Rudeša: Mario Budimir novo je pojačanje Dinama
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.