Povezane vijesti
SUSPENDIRANO SEDAM nogometnih klubova

SUSPENDIRANO SEDAM nogometnih klubova

Pred nama je posljednje jesensko kolo u nogometnim ligama i nakon opomene pred suspneziju suspendirano je sedam nogometnih klubova zbog financijskih d...

FOTO Mladi Hajdukovci u Macincu odmjerili nogometne snage s Međimurcima

U petak je u Macincu na igralištu NK Centrometal bilo izuzetno živo, krcato malim nogometašima, njihovim roditeljima i brojnim nogometnim simpatizerima. Razlog?

Ovdje su igrani prijateljski nogometni susreti čiji su sudionici bili nogometaši Škole nogometa Petica iz Macinca, Škole nogometa NK Sloge Čakovec uzrasta do 10 godina, a posebno zanimljivi i atraktivni gosti su bili Početnici 2 Škole nogometa HNK Hajduk Split.

Mladi Međimurci su s njima odigrali susrete po 25 minuta u kojima su nogometaši Petice pretrpjeli poraz od 2:0, a Čakovčani 3:1. Unatoč tome, vidjeli smo sijaset atraktivnih poteza svih sudionika nadmetanja, svaka igra je imala svoju 'glavu i rep', a što je dokaz da se u nogometnim školama izuzetno dobro radi. ŠN Petica je vodio Krunoslav BratkovićPero Obadić je bio sa školarcima Sloge, a Robert Jurić je vodio male Splićane.

Utakmice je sudio Boris Jakovljev iz Gornjeg Hrašćana. Splićani su u Macinec doputovali iz Marije Bistrice gdje su bili smješteni na proputovanju za Graz, gdje će biti sudionici Master turnira FC Sturm.

Posrednici njihovog dolaska su bili Stjepan Topolnjak, bivša nogometna legenda Nedelišća i veliki navijač Hajduka te Krunoslav Bratković. Valja spomenuti uzorno domaćinstvo ovdašnjeg kluba.

Vesna Perković o uspjehu svoje kćeri: 'Prvi put sam uživala u Sandrinom nastupu, i sve sam zapamtila'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.