Filip Ude: "Spreman sam za povratak na mjesto zločina"

Najjača hrvatska muška gimnastička reprezentacija je otputovala na Europsko prvenstvo u Montpellier koje starta od 15. do 19. travnja. Filip Ude, Marijo Možnik, Robert Seligman, Tomislav Marković, Andrej Korosteljev i Tin Srbić žele nastaviti niz osvajanja velikih medalja za hrvatsku gimnastiku. Montpellier nas je 2012. godine dobro zapamtio, jer tamo je Možnik, također na EP-u, osvojio seniorsko srebro na preči, a Korosteljev juniorsku broncu na parteru.

- Posljednjih dana pripremao sam se sa slovenskim reprezentativcem Sašom Bertonceljom kod mene u Nedelišću. On je moj veliki konkurent na konju s hvataljkama, ali super je kad imaš priliku sparirati s nekime jakim kao ti. Iskreno, meni Montpellier ne budi lijepe uspomene, tada nisam ništa napravio, meni je to povratak na "mjesto zločina", nisam bio spreman u glavi, ali sada jesam - poručio je Filip Ude, aktualni viceprvak svijeta na konju s hvataljkama.

U pratnji vježbača su treneri Igor Kriajimski, Saša Solar, Tigran Gorički i Lucijan Krcen, trener i voža delegacije Vladimir Mađarević, fizioterapeut Vlatko Vorih te suci Boris Čulin i Nenad Solar.

Kvalifikacije naše reprezentacije na rasporedu su u četvrtak, 16. travnja, petak je rezerviran za finala višeboja, a subota i nedjelja za pojedinačna finala.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

MMA subota na RTL-u: Roberto Soldić brani naslov i cilja ulazak u prestižni UFC
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.