Povezane vijesti
TEČAJ za nogometne suce i sutkinje

TEČAJ za nogometne suce i sutkinje

Zbor nogometnih sudaca Međimurske županije organizira tečaj kandidata za nogometnog suca i ovim putem pozivaju sve bivše ili aktivne nogometaše i nogo...

ELITNO KOLO UEFA U-17 kvalifikacija u Nedelišću

Odlične vijesti donosimo u prvim danima nove godine, Skupina 2 Elitnog kola kvalifikacija za UEFA U-17 Europsko prvenstvo igrat će se u Nedelišću! Hrvatski nogometni savez dao je 'zeleno svjetlo' i podario domaćinstvo ovih važnih utakmica Gradu Ludbregu i Općini Nedelišće i tamošnjim nogometnim klubovima Podravini i Nedelišću.

Delegacija HNS-a koju su činili Josip Tomaško, tehnički tajnik mladih reprezentacija, i Petar Krpan, izbornik U-17 reprezentacije, posjetila je 3. siječnja Sportsko-rekreacijski centar Trate, gdje su ih dočekali Željko Kacun, zamjenik načelnika Općine Nedelišće, Sanja Zorković, direktorica Nekretnina Nedelišće d.o.o., i Ivica Mihalić, predsjednik NK Nedelišće.

Uz njih, stadion je obišao i Ivan Novak, glavni tajnik ŽNS-a Varaždin i tajnik Nogometnog središta Sjever, dok iz Međimurskog nogometnog saveza nije bilo predstavnika. Nakon Nedelišća predstavnici HNS-a uputili su se u Ludbreg na Gradski stadion, na kojem će se uz SRC Trate također odigrati tri kvalifikacijske utakmice Skupine 2 koju čine Hrvatska, Belgija, Cipar i Švedska.

Ludbreg će tako ugostiti utakmice Hrvatska - Švedska, Švedska - Belgija i Belgija - Hrvatska, dok će u Nedelišću igrati Belgija - Cipar, Hrvatska - Cipar i Cipar - Švedska. Utakmice su na rasporedu 9., 12. i 15. ožujka 2018. godine. Tako već sada možemo obavijestiti navijače Podravine i Nedelišća da će doći do promjene u mjestu ili terminu odigravanja 17. kola 4. HNL ČK-VŽ, donosi portal NK Nedelišće.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ovo je prvi stadion u Hrvatskoj koji će imati potpuno natkrivene tribine
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.