Povezane vijesti
  
KARATISTI Globusa najbolji klub u Zagrebu

KARATISTI Globusa najbolji klub u Zagrebu

U subotu u Sportskom centru Lučko u Lučkom održan je 19. po redu memorijalni karate kup Zagreb 2018. Na natjecanju je nastupilo preko 400 natjecatelja...

DVANAEST MEDALJA za Karate centar Šenkovec u Cestici

U nedjelju je održano 3. kolo međužupanijske lige u karateu. Domaćin je bila Cestica blizu Varaždina u kojoj se okupilo preko 200 natjecatelja iz 11 klubova. Ekipa Karate centra Šenkovec brojala je 13 natjecatelja koji su uglavnom dominirali u svojim kategorijama. Ukupno su osvojili 12 medalja od čega 7 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane.

U konkurenciji natjecatelja u katama s ukupno osvojenih 11 medalja karate centar Šenkovec u ukupnom poretku (u konkurenciji 10 klubova ) zauzeo je uvjerljivo 1. mjesto. Krenimo redom: u cicibanima 8-9 kyu 3. mjesto osvojio je David Faić. U mlađim učenicima 8-9 kyu nastupila su tri natjecatelja i to David Husadžić koji nije uspio doći do medalje, a u finalu su se našli David Vidović i Mark Miller.Mark je rezultatom 2:1 uspio pobijediti klupskog kolegu i osvojiti 1. mjesto. U mlađim učenicima 6 – 9 kyu prvo mjesto osvaja Ozren Grgić, a treće Niko Bunjevčić. U konkurenciji mlađih učenica 8-9 kyu prvo mjesto osvaja Aiša Lepen, a drugo Bella Mikulić. U konkurenciji učenica 8 – 9 kyu prvo mjesto osvaja Ziya Lepen.

U konkurenciji učenika 8 – 9 kyu prvo mjesto osvaja Martin SimonMarin Plavetić osvojio je 3. mjesto u konkurenciji učenika 5 – 9 kyu. Matej Vidović osvaja 1. mjesto u konkurenciji mlađih kadeta 8 – 9 kyu. U konkurenciji mlađih učenica u borbama + 36 kilograma Ania Magdalena Čalopa osvaja 1. mjesto.

Prezadovoljni su postignutim rezultatima jer to su naši najmlađi natjecatelji koje tek uvode u svijet natjecateljskog karatea. Za sada im ide odlično i nadamo se da će tako i nastaviti. Natjecateljsku ekipu na natjecanju su vodili trener Tihomir Grgić i Inga Grgić.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Veliki uspjeh za hrvatski taekwondo: Kristina Tomić europska prvakinja!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.