Povezane vijesti
PLIVAČI PK Vidra nastupili u Velenju

PLIVAČI PK Vidra nastupili u Velenju

Ove godine plivači PK Vidra Varaždin i Čakovec po prvi puta sudjelovali na 4. Memorionalnom mitingu u plivanju za osobe s invaliditetom u Velenju u or...

DESET MEDALJA za ČPK u Sisku

Posljednji vikend u studenom bio je rezerviran za Regionalno plivačko prvenstvo Hrvatske u Sisku. Finalna je to provjera mlađih juniora, juniora i seniora prije Prvenstva Hrvatske. Na natjecanju klubova Regije IV nastupilo je preko sto plivačica i plivača, a među njima i četvero članova Čakovečkog plivačkog kluba: Antonio Šantek, Tin Furdi, Filip Cvjetićanin i Adam Šinjori.

Čakovčani su ukupno osvojili deset medalja, od čega čak šest zlata. Trener čakovečkih plivača Goran Kolarić izrazio je zadovoljstvo nastupom četvorke u Sisku. 'Sami plivači vide svoj napredak nakon kvalitetnijih treninga. To je ono što ih motivira za daljnji trud, a svako bolje isplivano vrijeme dodatni im je poticaj za još veće zalaganje. Kao trenera izrazito me veseli kada kod njih vidim taj elan i siguran sam kako će u budućnosti biti još bolji', izjavio je Kolarić.

Ujedno je i najavio Prvenstvo Hrvatske u 25 metarskim bazenima kojemu će domaćin od 21. do 23. prosinca biti Rijeka. Za sada je šestero plivača ČPK-a osiguralo nastup: Kaja Sabol, Tin Furdi, Adam Šinjori, Ema Medved, Gloria Požgaj i Hannah Ereiz.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Šef zdravstvene komisije HNS-a za RTL: 'Pregledima se moraju detektirati problemi igrača'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.