ČK BASKET FEVER II okupio 22 ekipe

Završen je drugi po redu ulični hakl pod nazivom ČK BASKET FEVER II u organizaciji KK Međimurje Čakovec: 'U želji da i Čakovec ima svoj ulični hakl koji će postati prepoznatljiv van granica naše županije, prošle godine organizirali smo prvi hakl u baš u vrijeme dana  Porcinjkule u Čakovcu. Kako nam je kao klubu težište na radu sa mladima, odlučili smo da u hakl uključimo i mlađe kategorije, a samim time da pobudimo kod djece i mladih što veći interes za košarkaški sport.Nakon prošlogodišnjeg velikog broja odaziva ekipa,  ove godine iznenadili su nas mlađi uzrasti od kojih se prijavilo  14 ekipa, što nam daje dodatnu motivaciju za  dalje, ali i priznanje za rad s mladima.

Međutim nismo ni zanemarili iskusne haklere pa smo ih svrstali u ALL STAR kategoriju. Nisu nas iznevjerili ni ove godine, vidjeli smo dobru košaricu na asfaltu. Osim domaćih bilo je i vanjskih ekipa. U ALL STAR kategoriji natjecalo se osam ekipa.Kako svako natjecanje ima za cilj pobjedu, ali i nagradu tako smo se i ove godine potrudili i osigurali nagrade za sve ekipe. Osim nagrada osigurali smo i besplatnu hranu za svakog sudionika.

Nakon prvog djela natjecanja u mlađim kategorijama, poredak je bio sljedeći:

U-15
1. MADERSF.
2. ČETVORKA ŽALOSTI
3. ŽENTELMENIU-19
1. PARKING
2. OCVIRK
3. KLIMATIZATORI

U drugom djelu natjecanja u ALL STAR kategoriji nagrade su odnijeli:
1. 3+1 gratis
2. HAJVANI
3. PU BI ME DA

Zahvaljujemo se svim sudionicima na odazivu, čestitke pobjednicima. Također se zahvaljujemo našim sponzorima i donatorima. Kako nam je cilj da Čakovec ima svoj ulični hakl, vjerujemo da ćemo uspijeti u tome i da će ČK BASKET FEVER s vremenom postati jedan od prepoznatljivih uličnih haklova i u ovom dijelu Hrvatske.

Hvala svima koji nas podržavate i pratite naš rad. Vidimo se sljedeće godine na ČK BASKET FEVER III.'

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Viteška vještina među sportovima: hrvatski streličari haraju svjetskim prvenstvima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.