Povezane vijesti
KAŠTEL slavio u Nedelišću

KAŠTEL slavio u Nedelišću

U dvorani  NGC Aton  odigrana je utakmica 5. kola 2. A odbojkaške lige centar između OK Nedelišče Elting i ŽOK Kaštel Pribislavec gdje su gošće slavil...

CENTROMETAL poražen u Rijeci, Kaštel 2 siguran

Nesretan poraz odbojkaša Centrometala u Rijeci. U utakmici za treće mjesto na tablici domaći igrači imali su malo više sreće i bili za mrvicu pribraniji u ključnim trenucima utakmice i osvojili tri važna boda.Početna postava Centrometala bila je Bogdanović, Vincek, Juras, Komosar, Palinkaš, Gotal i libero Kurteš. Na drugoj strani su počeli Jurišić, Osojnak, Đorđević, Čule, L. Lasić, Ličina i libero Smiljanić.

Centrometal je mnogo bolje otvorio utakmicu i poveo 8:4. Na tehničkom odmoru i dalje Centrometalu prednost 12:9. No tada crna rupa gostujućih igrača i Rijeka uzima sedam uzastopnih poena za vodstvo 16:12. Slijedi opet preokret i Centrometal vodi 19:18. Ulazi se u neizvjesnu završnicu. Nakon 23:23 Lasić prolazi, a potom je Vincek blokiran i prvi set 25:23 uzima Rijeka.

Drugi set je bolje otvorila Rijeka i povela 9:5. Centrometal to stiže i neriješeno je kod 11:11. Kasnije Rijeka ima dva poena prednosti kod 18:16. Domaći su mnogo bolje odigrali završnicu seta i s 25:19 poveli 2:0 u setovima. U ovom setu jedino je Juras bio dobar u napadu. On je i ukupno gledano bio najbolji igrač Centrometala u prva dva seta.

Treći set Međimurci kreću odlučnije. Mnogo bolje je u napadu zaigrao Vincek, Bogdanović i Juras su odlično servirali, Komosar prolazio kroz sredinu, Palinkaš blokirao. Bez većih problema Centrometal je s 25:18 smanjio na 2:1.

Centrometal odlično nastavlja i u četvrtom setu, na tehničkom odmoru po treći put vodi 12:9. Malo kasnije vode 14:10. I onda se ponavlja priča iz prvog seta, Rijeka osvaja šest uzastopnih poena. Na idealan prijem Juras i Vincek nekoliko puta nisu prošli u napadu. Nakon time-outa ne predaje se Centrometal, igraju hrabro i serijom od 6:1 vode 20:17. Kasnije i 21:19. Rijeka je okrenula u 23:21. Vincek smanjuje, a Bogdanović servisom izjednačuje na 23:23. Juras ne realizira kontru za vodstvo, kasnije Komosar i Vincek spašavaju na meč loptama domaćina. Kod 25:25 Vincek prvo promašuje servis, a potom i napad za veliko veselje domaćih 27:25.

Nakon šest odigranih kola Centrometal i Sisak na četvrtom i petom mjestu imaju po sedam bodova. No Međimurci su samo dva susreta dosad igrali na domaćem terenu. Naredna dva vikenda Centrometal igra kod kuće. Prvo s osječkom Mursom, a nakon toga i s Medicinarom. Utakmica s Mursom igra se u subotu 18. studenog u dvorani NGC Aton s početkom u 16:30 sati.

RIJEKA - CENTROMETAL   3:1  (25:23, 25:19, 18:25, 27:25)
Dvorana Mladosti na Trsatu, gledatelja 150
Suci: Ramić, Pavičić (oba Sisak)
Rijeka: Pavlović, Ščulija, Ličina, Jurišić, Osojnak, Čule, Đorđević, L.Lasić, D.Lasić, Janjanin,,Cibić, Sušanj, Smiljanić, Jurčević (trener Liverić)  
Centrometal : Bogdanović 16, Marciuš, Vincek 17, Kurteš, Gotal  1, Juras 13, Vuk, V.David, Palinkaš 8, Komosar 9, M.David, Kopačević, K.Novak, I.Novak (treneri Kirić i Novak)

KAŠTEL 2  LAKO SA ŽOK IVANEC 3

Peto kolo 3. odbojkaške lige - sjever u dvorani OŠ Belica odigrali su ŽOK Kaštel 2 i ŽOK Ivanec 3. Prvi set domaće igračice na svoj servis odmah kreću maksimalno ozbiljno i brzo vode 12:1. Novajlije u ligi, gostujuće igračice, nemaju rješenja na odličan servis Kaštelanki te završavaju s 5 osvojenih poena. 25:5 za Kaštel 2.Drugi set trener domaćih daje priliku mlađim igračicama i postaje sve zanimljivije. Borbene, vrlo mlade igračice ŽOK Ivanec 3 pružaju čvrst otpor i cijeli set se igra poen za poen, da bi ipak na kraju završilo 25:23 za ŽOK Kaštel 2.

U trećem setu gostujućim igračicama ponestaje snage i bolja ekipa ŽOK Kaštel 2 lako završava 25:4. Ipak je ovo prva sezona natjecanja u ligi za ŽOK Ivanec 3 i sve osim sigurne pobjede Kaštelanki bilo bi veliko iznenađenje.

ŽOK Kaštel 2: Lucija Nađ, Ira Pucko, Anja Šmitran, Leda Peršak, Mirjam Varga, Melani Kanižaj, Hana Laptoš, Laura Frančić, Nika Kamenić, Elena Kosir, Doris Bel, Anja Đuranić, Ema Šoštarić, Anja Pokrivač. Trener:Marko Obadić
ŽOK Ivanec 3: Ivana Geci, Maja Videc, Saška Bražnjak, Marija Dugi, Nikolina Čićek, Tara Ribić, Lara Gotal, Eva Vinko, Ema Friščić, Ana Mašić, Tea Sever, Ema Grdenić.

Sandra Perković za RTL o lošim uvjetima treniranja i gubitku kilograma
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.