BICIKLIJADA u listopadu - pridružite se!

Željni ste rekreacije, ali nešto drukčijeg tipa? Ne da vam se znojiti u teretani? Pokrenite se s nama u sklopu ležerne biciklijade, nebitno jeste li profić ili rekreativac.

Rezervirajte nedjelju, 1. listopada za bicikliranje i udrimo zajedno po pedalama! Kreće se u 9 satiiz Varaždina ispred Maraschino Bara u Varaždinu kod TTS Sport Centra, a pedalira sve do Termi Sveti Martin.

Uz kontrolne točke u Aquila Fitness Centru u Čakovcu, te Murskom Središću u Muraken Gymu, lakše ćete stići do Termi i do zasluženog osvježenja na cilju.

Naime, za sve žestoke sudionike biciklijade, osim graha na cilju za samo 10 kuna, organizirano je kupanje na bazenima s kuponom 1+1 gratis. Sav prikupljeni iznos od graha ovaj put će se donirati udruzi za zaštitu mačaka 'Sklonište dobrote'. Spremite se za dobru vikend rekreaciju!

Događaj će popratiti i BK Mura Avantura, BK PULS, Lumbalis - Privatna praksa fizikalne terapije, Encian, Dukat Hrvatska, Iqcure Better LIFE, Accredo Centar, Udruga medenjak, Udruga 'Varaždinski biciklisti', a Bauerfeind Hrvatska će za vas održati besplatna mjerenja, no za to ćete morati doći u tenisicama, a izletište 'Vinska kuća Hažić' i OPG Hažić će vas sve počastiti finim domaćim sokom od grožđa.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Iz HNS-a tvrde 'Između Šukera i Heraka nije bilo fizičkih sukoba, već samo povišenih tonova'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.