BARIĆ I JURINEC odlični na Vinkovci Openu 2017.

Naši iskusni igrači Matija Barić i Rinaldo Jurinec igrali su u subotu na Vinkovci Openu 2017., koji je organizirao STK Cibalia, a na kojemu je u 6 kategorija nastupalo stotinjak igrača i igračica. Jurinec je, kao igrač koji u prošloj sezoni nije igrao u 1. ili Super ligi, imao pravo nastupa u kategoriji igrača do 49 godina starosti i osvojio treće mjesto nakon što je u polufinalu poražen od domaćega igrača Glavaškoga.

A zajedno s Barićem natjecao se i u apsolutnoj kategoriji u kojoj su mogli igrati igrači iz 1. i Super lige i svi ostali zainteresirani. Tu je Barić bio apsolutno najbolji završivši turnir bez izgubljenoga seta, a zanimljivo je da je u finalu njegova protivnica bila igračica - Ivana Knežević, u prošloj sezoni članica Crikvenice u Superligi, inače rođena Vinkovčanka.

I u ovoj kategoriji Jurinec je ponovio uspjeh iz svoje starosne kategorije i osvojio treće mjesto, a da se ne dogodi međimurski finale pobrinuo se ždrijeb, koji je u polufinalu odredio susret naših igrača, koji je dobio  Barić.

Zajedno su odigrali i kategoriju parova do 49 godina i u finalu s 3:1 pokleknuli od Bibera i Mihaljevića iz vinkovačke Lokomotive. Interesantan turnir završio je podjelom nagrada praćen tradicionalnom slavonskom gostoljubivošću i pjesmom uz zvukove tamburice.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Lino Červar za RTL: 'Čupić i Gojun? Reprezentativni krug je otvoren, moraju pokazati želju i volju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.