BADMINTON Šest medalja veterana na domaćem terenu

U subotu u dvorani II. OŠ Čakovec u organizaciji Badmintonskog kluba Međimurje Čakovec održan je 1. Savezni turnir HK-a 2017 za veterane. Na turniru je nastupilo je 28 najboljih igrača i najboljih igračica iz osam klubova Hrvatske. Među  njima uspješno je nastupila veteranska ekipa našeg kluba pod vodstvom glavnog trenera i igrača Danijela Zadravca. Voditelji natjecanja bio je Filip Mikolaj te suci Lucija Zadravec i Jelena Novak.

U konkurenciji veterana +35  prvo mjesto osvojio je Antonio Lovrić. Naš Nikola Šoštarić osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju. U konkurenciji veteranki +35 prvo mjesto osvojila je Lidija Petrinović, a naša Bisera Zadravec 4. mjesto.

U konkurenciji muških parova veterana +35 prvo mjesto osvojio je naš  par Danijel Zadravec / Nikola Šoštarić. U konkurenciji ženskih parova +35 prvo mjesto osvojio je par Nina Kovačić / Lidija Petrinović, a naš par Jasmina Lučić / Sanja Majsen 3. mjesto i brončanu medalju. U konkurenciji mješovitih parova +35 prvo mjesto osvojio je  naš par Danijel Zadravec / Bisera Zadravec, a  drugi naš par Radovan Petrović / Sanja Majsen osvojio je 3. mjesto i brončanu medalju. Četvrto mjesto osovjili su naši Rajko Bel / Jasmina Lučić.

Danijel Zadravec i Filip Vadlja zlatni u paru +45


U konkurenciji veterana +45 prvo mjesto  osvojio je Sandi Šaban, a naš Filip Vadlja osvojo je 5. mjesto. U konkurenciji muških parova veterana +45 prvo mjesto osvojio je naš par Danijel Zadravec / Filip Vadlja, a par Radovan Petrović / Rajko Bel osvojio je 5. mjesto, dok je Damir Špiranec osvojio 6. mjesto s Miroslavom Samardžićem.

U konkurenciji veterana +55 prvo mjesto osvojio je Leo Miler, a naš Damir Špiranec osvojio je 4. mjesto. U nedjelju se u Čakovcu igra seniorski turnir.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Emotivnim govorom Badelj rasplakao Italiju na posljednjem ispraćaju Astorija
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.