ANTONIA RUŽIĆ uspješna u Rijeci i Vinkovcima

Vrlo dobar rezultat ostvarila je četrnaestogodišnja Antonia Ružić na međunarodnom teniskom turniru za juniore i juniorke do 16 godina iz kalendara Tennis Europe održanom u Rijeci.

Iako među najmlađim sudionicama turnira Antonia se plasirala među osam najboljih, u četvrtfinale gdje je zaustavljena od druge nositeljice turnira Mađarice Amarisse Kiare Toth rezultatom 26 62 63.

U prvom kolu pobijedila je Talijanku Properzi 64 62, u drugom kolu Amy Stevens iz Australije 75 57 61, a u trećem kolu Francuskinju Viano 67 64 63.

Na turniru parova Antonia je ostvarila još bolji rezultat plasiravši se zajedno s Tarom Wurth u finale turnira gdje su od njih bolje bile Talijanke Girelli i Rocceti rezultatom 61 76.

VINKOVCI OPEN

Antonia Ružić plasirala se u polufinale međunarodnog teniskog turnira iz europskog kalendara natjecanja za dječake i djevojke do 14 godina koji je održan u Vinkovcima.

Antonia je na turniru bila postavljena za treću nositeljicu (trenutno je na 93. mjestu europske rang liste). Plasman u polufinale ostvarila je pobjedama protiv Slovenke Anike Planinšek 61 60, Nizozemke Wijkamp 63 61, Slovakinje Behulove 16 76 64 i u četvrtfinalu protiv Nevene Kolarević iz Srbije 63, predaja. U polufinalnom susretu bolja od nje bila je prva nositeljica i pobjednica turnira Slovakinja Vanda Vargova rezultatom 63 63.

Antonia je uspješna bila i u konkurenciji parova. U paru s Korneliom Hunčak plasirala se u finale turnira gdje su poražene od Ruskinja Grigoreve i Ziganshine rezultatom 62 61.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Hrvatska gimnastičarka Ana Đerek na treningu pala na glavu, zaradila potres mozga i izgubila pamćenje
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.