Povezane vijesti
RUKOMETAŠI PRELOGA slavili u Nedelišću

RUKOMETAŠI PRELOGA slavili u Nedelišću

U susretu 2. kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever imali smo međimurski derbi. U dvorani Aton Nedelišće je poraženo od Preloga 21:26.Rukometaši Ča...

ALAN BELKO: 'Cilj je drugo mjesto'

Rukometaši Preloga imaju još tri kola do kraja drugoligaškog prvenstva u kojemu trenutno drže drugo mjesto. Kakva su očekivanja u samoj završnici prvenstva pitali smo njihovog stratega Alana Belka:

'Susret s Varaždinom 2 igra se u subotu u 19 sati. Poslije te utakmice ostalo nam je gostovanje u Zaprešiću te posljednje kolo protiv lidera PPD Zagreba 2 u Prelogu 6 svibnja. U preostala tri susreta očekujemo minimalno četiri boda.

Teško je reći hoće li ta četiri boda biti dovoljna za osvajanje 2. mjesta. Čakovec nas prati u stopu tako da ako budemo imali isti broj bodova Čakovec je u prednosti zbog boljeg skora u međusobnim susretima. Ne znam planove PPD Zagreba 2 želi li ići u viši rang natjecanja, no bez obzira na to nama u Prelogu je cilj osvojiti 2. mjesto u ligi.

To bi bio ogroman uspjeh s obzirom na to kako smo krenuli u sezonu, makar i ovo što smo učinili do sada je više od predviđanja na početku sezone. Sve je to zasluga svih osoba u klubu i oko njega i ja im na tome čestitam.'

Čovjek koji zna kako se osvajaju zlata: Perica Bukić za RTL najavio veliki finalni okršaj u Budimpešti
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.