Povezane vijesti
KAŠTELU međimurski odbojaški Kup

KAŠTELU međimurski odbojaški Kup

U subotu je u NGC Aton u Nedelišću odigrana završnica odbojkaškog Kupa Međimurja u odbojci za seniorke. Prvo su se u utakmici za treće mjesto sastale...

ADIKA GORICE Dođite na turnir u odbojci na pijesku

'Adika gorice' poziva vas na 6. turnir u odbojci na pijesku koji će se održati tijekom ovog vikenda s početkom u 18:00 sati u 'adikinim goricama', točnije u goricama s lijeve strane na putu prema željezničkoj postaji Donji Mihaljevec.

Na turniru smiju nastupati samo igrači amateri i mogu se prijaviti miješane ekipe (muškarci i žene) te nema odvajanja muške od ženske kategorije. turnir se igra sustavom '3 na 3' te se uz ekipu može prijaviti i jedna rezerva po potrebi.

Za prva tri mjesta osigurane su sljedeće nagrade: 1. mjesto: 500 kuna + zlatne medalje + prijelazni pehar, 2. mjesto: 300 kuna + srebrne medalje, 3. mjesto: 200 kuna + brončane medalje. Prijelazni pehar ostaje ekipi do siljedećeg turnira.

Program turnira:
- do 27.07.2017.godine do 20:00 sati prijava ekipa
- 27.07.2017. godine u 21:00 sati izvlačenje parova i formiranje sustava natjecanja
- 28.07.2017. godine u 18:00 sati početak turnira po utvrđenom rasporedu
- 29.07.2017. godine u 18:00 sati nastavak turnira (četvrtfinale, polufinale i finale)

Prijava ekipa moguća je putem Facebook stranice Marko Habuš ili na broj mobitela 098-956-1526 isključivo SMS porukom s imenima igrača pojedine ekipe i nazivom ekipe.

Raspored natjecanja i pravila bit će objavljen odmah nakon izvlačenja na navedenoj stranici Facebook, a dodatno će svaki kapetan ekipe o njihovoj prvoj utakmici biti obaviješten SMS porukom. U slučaju lošeg vremena odgoda turnira te novi datum bit će objavljen na stranici Facebook. Kotizacija po ekipi iznoi 80 kuna.

Organizator će za sve ljubitelje odbojke pripremiti hladna pića, bograč i ribice.U petak i subotu nakon turnira organizator priprema Beach Party uz DJ-a Kidro i party pića.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dino Rađa za RTL nakon igračkog priznanja: 'Najviše bih volio da sam u Kuću slavnih ušao s Kukočem'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.