Povezane vijesti
KOŠARKA Kotoriba slavila kod Rudara

KOŠARKA Kotoriba slavila kod Rudara

U 15. kolu 4. košarkaške lige Nedelišće je kod kuće pobijedilo drugu ekipu Grafičara, Čakovec Globetka je bila bolja od Vindije te Donji Kraljevec od...

21. STREETBALL TURNIR i 7. Memorijal Bojan Zvošec

Košarkaški klub Kotoriba i ove godine organizira tradicionalni, 21. po redu Streetball turnir koji već sedmu godinu nosi naziv Memorijalni streetball turnir Bojan Zvošec. Turnir će kao i većinu godina biti otvorenog tipa, a održat će se u subotu 12. kolovoza u Sportskom parku u Kotoribi.

Prijave za turnir su od 16:00 do 17:00 sati, a uz hakl organizirano je i natjecanje u pogađanju trica, na koje se mogu prijaviti svi, od igrača do gledatelja. Tradicionalno, uz košarku nudimo i gastronomsku ponudu te hladno pića po pristupačnim cijenama. Za sve informacije i najavu sudjelovanja možete se obratiti na mobitel 098 / 242 – 960, Roberto Ujlaki.Ovim putem pozivaju sve žitelje Kotoribe, kao i sve zaljubljenike u košarku i sport, da im se pridruže u Sportskom parku u Kotoribi te da svojim bodrenjem doprinesu ovom prazniku kotoripske i međimurske košarke.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ispunjava li Dario Šimić uvjete kandidature za novog predsjednika HNS-a?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.