15. MEĐUNARODNA UTRKA PRIJATELJSTVA Štrigova - Razkrižje 2017.

Turistička zajednica Općine Štrigova objavila je raspis 15. međunarodne Utrke prijateljsktva Štrigova - Razkrižje 2017. koja će se održati u sklopu 30. Štrigovskih noći te pripada u ciklus utrka za Pomurski pokal v rekreativnih tekih. Održat će se u subotu 22. srpnja u 18 sati sa startom kod vatrogasnog doma DVD-a Štrigova.

PRIJAVE: Na tic-strigova@hi.t-com.hr do 20.07.2017. do 12 sati ili na dan utrke do 17:30 sati kod Vatrogasnog doma DVD-a Štrigova.

PLAĆANJE STARTNINE: Članice i članovi 60 kn, djeca do 15 godina 30 kn, na startnoj poziciji prilikom preuzimanja startnog broja, koja je za sve natjecatelje obavezna. Plaćena startnina predstavlja i kotizaciju za osvježavajuće napitke i jelo nakon završetka utrke.

OPIS STAZE: Staza je djelomično asfaltirana, djelomično i makadamska te ima nekoliko uspona i vodi kroz vinorodno područje općine Štrigova.

NAGRADE ZA NATJECATELJE: Za prva tri najbrža člana/ članice na stazi dužine 9.500 m dodjeljuju se pehari. U svakoj natjecateljskoj kategoriji  dodjeljuju se medalje za prva tri natjecatelja, kao i za djecu.
Podjela medalja za djecu je u 19:15 h, a za ostale natjecatelje u 20:00 h.

INFORMACIJE: TZ Štrigova Tel. 040/851-325, Mob. 099 2 581 325, tic-strigova@hi.t-com.hr

Svaki natjecatelj sudjeluje na vlastitu odgovornost. Odgovornost za nastup mladih natjecatelja do 15. godine starosti na stazama za članove i članice, preuzimaju roditelji, odnosno pratnja. Svim nastupajućima se preporuča da obave prethodni zdravstveni pregled i da se kondicijski dobro pripreme. Utrka će se održati neovisno o vremenskim uvjetima.

Natjecateljske kategorije, dužine staza i vrijeme starta

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Hajrović za RTL nakon što je poveo Dinamo u finale kupa: 'Došao je narod, a igrom nismo zadovoljni'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.