Povezane vijesti
BICIKLIJADA u listopadu - pridružite se!

BICIKLIJADA u listopadu - pridružite se!

Željni ste rekreacije, ali nešto drukčijeg tipa? Ne da vam se znojiti u teretani? Pokrenite se s nama u sklopu ležerne biciklijade, nebitno jeste li p...

14. PANONSKI MARATON triju država

Pozivamo vas na 14. Panonski maraton triju država koji se održava u nedjelju, 23. srpnja sa startom/ciljem u Toplicama Sveti Martin. Proživite jedan svoj dan na dva kotača kroz tri države, prolazeći područjima nekadašnjeg Panonskog mora.

Nude vam vožnju idiličnim međimurskim, prekmurskim i mađarskim selima, tijekom koje prolazite kroz Panonsku nizinu, prelazite rijeku Muru, penjete se na Međimursku vinsku cestu i na kraju se vraćate na opuštanje i relaksaciju u Toplice Sveti Martin.

Trase maratona su različito zahtjevne i stoga primjerne za svakoga, od početnika do profesionalca. Možete birati između Velikog maratona, Srednjeg maratona, MTB Halicanum maratona i Obiteljskog maratona.

Nakon završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, medalja za uspomenu te kupanje u Termama Sveti Martin, uz mnoge druge pogodnosti, iznenađenja te nagradno izvlačenje u kojoj možete osvojiti bicikl i druge vrijedne nagrade. Više detalja doznajte na panonski.bk-muraavantura.com te se prijavite. Glavni organizator jr BK Mura Avantura, Sveti Martin na Muri.

Zlatni blizanci: nova sjajna veslačka braća proslavila rođendan sa zlatom oko vrata
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.