14. PANONSKI MARATON triju država

Pozivamo vas na 14. Panonski maraton triju država koji se održava u nedjelju, 23. srpnja sa startom/ciljem u Toplicama Sveti Martin. Proživite jedan svoj dan na dva kotača kroz tri države, prolazeći područjima nekadašnjeg Panonskog mora.

Nude vam vožnju idiličnim međimurskim, prekmurskim i mađarskim selima, tijekom koje prolazite kroz Panonsku nizinu, prelazite rijeku Muru, penjete se na Međimursku vinsku cestu i na kraju se vraćate na opuštanje i relaksaciju u Toplice Sveti Martin.

Trase maratona su različito zahtjevne i stoga primjerne za svakoga, od početnika do profesionalca. Možete birati između Velikog maratona, Srednjeg maratona, MTB Halicanum maratona i Obiteljskog maratona.

Nakon završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, medalja za uspomenu te kupanje u Termama Sveti Martin, uz mnoge druge pogodnosti, iznenađenja te nagradno izvlačenje u kojoj možete osvojiti bicikl i druge vrijedne nagrade. Više detalja doznajte na panonski.bk-muraavantura.com te se prijavite. Glavni organizator jr BK Mura Avantura, Sveti Martin na Muri.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kakav dana za PPD Zagreb: Horvat potpisao produljenje, a stigla su i četiri pojačanja
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.