Vrhunski hoteli na otoku Lošinju u pripremama za sezonu 2017.

Grupa Jadranka potražuje sezonske zaposlenike

Grupa Jadranka jedna je od vodećih turističkih poduzeća u Hrvatskoj koja već punih 70 godina uspješno posluje u turističkoj i trgovačkoj djelatnosti. Radi se o otočnom poduzeću koje raspolaže hotelima, kampovima i trgovinama isključivo na otočju Lošinju i Cresu. Kao takvo, najveći je poslodavac na ovim destinacijama.

Lošinj Hotels&Villas prepoznatljiv je hotelski brend najvećeg poduzeća Grupe Jadranka, Jadranka hoteli d.o.o., pod kojim djeluje šest hotela i vile koji primaju više od 3.500 gostiju na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Gostima su tako na raspolaganju isključivo hoteli 5* i 4*. U ekskluzivnoj uvali Čikat smješten je hotel Bellevue 5*, vila Hortensia 5*, Boutique Hotel Alhambra 5*, dok je Vitality Hotel Punta 4* u Velom Lošinju te Wellness Hotel Aurora 4* i Family Hotel Vespera 4* u Sunčanoj uvali. Pored navedenog, Grupa Jadranka upravlja s 11 á la carte restorana, raspolaže i s mnoštvom apartmana, četiri kampa na otočju unutar poduzeća Jadranka kampovi d.o.o. i Kamp Slatina d.o.o. te brojnim maloprodajnim i veleprodajnim objektima u sklopu Jadranka trgovine d.o.o.

U posljednjih je sedam godina Grupa uložila preko 170 mil EUR u svoje objekte i namjerava u idućem razdoblju uložiti barem još toliko. Postala je prepoznatljiva po vrhunskoj i jedinstvenoj usluzi specijaliziranoj za zdravi odmor, a sam otok Lošinj pozicioniran je kao Otok vitalnosti. Samo u posljednjih nekoliko godina Grupa Jadranka dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i nagrada upravo u kategorijama izvrsnosti i inovativnosti.

ZAPOSLENICI – KLJUČ USPJEHA!

U specijaliziranoj usluzi koju nude u svim svojim objektima ključno je visoko educirano osoblje s razvijenim znanjima i vještinama u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i trgovini pa su tako upravo zaposlenici ključ Jadrankina dugogodišnjeg poslovnog uspjeha!
Zaposlenicima se omogućuje rad u inovativnom i poticajnom okruženju, stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore i uključivanje u program nagrađivanja. Na edukacije se troše višemilijunski iznosi, a predvode ih vodeći interni i vanjski stručnjaci. Edukacije se provode kontinuirano, godišnje, a nude se i mogućnosti specijaliziranih usavršavanja (batler, concierge, somelijer…). Zaposlenici se odmah po dolasku uključuju u interne edukacije, među ostalim i u već prepoznatu Gastro akademiju u hotelu Bellevue 5*, hotelu koji je upravo proglašen od strane TripAdvisora najboljim hotelom u Hrvatskoj u čak dvije od četiri kategorije!

Zaposlenicima koji se istaknu svojim angažmanom, koji su ambiciozni i inovativni, nudi se i razvoj karijere u smjeru specijalističkih voditeljskih pozicija, mogućnost nastavka formalnog obrazovanja i trajnog zaposlenja. Ključne vrijednosti koje Grupa Jadranka potiče kod svojih zaposlenika su izvrsnost, poštenje, pouzdanost, dosljednost, komunikativnost i timski rad.

Najbolja potvrda da Grupa Jadranka brine i ulaže u svoje zaposlenike je upravo njeno proglašenje trećim najboljim poslodavcem u kategoriji velikih tvrtki prema istraživanju „Najbolji poslodavac 2015.“.

PONUDA ZA SEZONSKO ZAPOŠLJAVANJE ZA 2017.

Za sezonu 2017. Grupa Jadranka potražuje čak 600 sezonskih radnika i to u segmentima domaćinstva, kuhinje i servisa na radnim mjestima konobara, kuhara/pomoćnog kuhara i spremačica te u segmentu trgovine, proizvodnje i transporta, najviše na radnim mjestima prodavača/pomoćnih prodavača.

Pored ugovorene naknade za rad, sezonskim zaposlenicima osigurani su i smještaj i obroci (bez umanjivanja plaće). Troškovi sanitarnog pregleda i prijevoza se također refundiraju.

Stoga, ako želite biti dio tima prepoznatljivog po izvrsnosti, pošaljite nam svoju molbu sa životopisom na e-mail adresu zaposljavanje@jadranka.hr ODMAH, a najkasnije do 28. veljače 2017. godine.

Za više informacija obratite se na niže navedene kontakte:

Jadranka d.d. – Kadrovska služba/Odjel za zapošljavanje
Dražica 1, 51 550 Mali Lošinj, Republika Hrvatska
T: +385 51 661 136; +385 51 661 133
E: zaposljavanje@jadranka.hr
Web:www.jadranka.hr

Povodom europskog Dana parkova, Maksimir nakratko zatvorio vrata kako bi se pokazalo što bi se dogodilo kada bi priroda okrenula leđa ljudima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.