U VARAŽDINU otvoren salon motocikala VS Moto House

Iza novootvorenog VS Moto House salona u Varaždinu, kriju se Međimurci Lidija Višnjić i Ivica Stolčić iz Čakovca.

VS Moto House je trgovina rabljenim motociklima, njihovim dijelovima i priborom, opremom te održavanje, tuning i popravak istih.

- Cilj nam je pružiti kvalitetnu uslugu po pristupačnim cijenama, te uvozom rabljenih motocikala sa inozemnog tržišta, pružiti cijene niže od konkurencije i na taj način približitit kupce, omogućiti im sigurnost i garanciju na određenu uslugu ili kupljeni motocikl, rekao je Ivica.

Svaki kupac dobit će VS Moto House člansku karticu koja omogućuje određeni popust kod sljedećeg popravka, servisa, tuniga ili pak kupnje motocikla. Motocikle uvoze po želji kupca, naravno uz garanciju kupnje, te je moguće platiti karticom od 12 do 24 rata.

- Na veliko je poznat Američki san, a ja smatram da je polako vrijeme da Hrvati počnu vjerovati u Hrvatski san. Hrvatska je predivna zemlja, sa jako puno potencijala, tržište se već polako čisti od loših poduzetnika, neplatiša i od onih koji ne poštuju svoje zaposlenike. Pošto radim u jednoj od vodećih firmi u Međimurskoj županiji, Tremak d.o.o. u Domašincu kao Ekonomska direktorica, upoznata sam sa svim prednostima i nedaćama na našem, ali i inozemnom tržištu, rekla je Lidija

Zaručnici Lidija Višnjić i Ivica Stolčić odlučili su spojiti dvije strasti, ljubav prema motorima i ljubav prema vođenju i organizaciji poslovanja te je tako nastao VS Moto House. Ivica je 'majstor svog zanata' koji ima dugogodišnje iskustvo u servisiranju, tuningu i popravku motora. Godinu dana radio je i u Norveškoj.

- Ponosni smo na našu 'bebu', posebice jer smo svaki detalj sami osmislili i sami isfinancirali i sproveli u djelo. Ivica je ostvario dugogodišnji san, da radi sa motociklima, i to Hrvatski san, pošto je godinama težio životu u inozemstvu. Ja sam dosta svestrana osoba i nemogu se ograničiti na samo jednu djelatnost, stoga, živim svoj san. Od prvog sam dana u firmi Tremak, a nastavljam dalje i sa našom firmom VS Moto House, za koju imam još puno planova i vlastitih snova za ostvariti, rekla je Lidija.

Salon se nalazi u Varaždinu na adresi Optujska 87A.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Bivša manekenka i prva žena američkog predsjednika otkriva detalje odgoja djece Donalda Trumpa!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.