U HRVATSKOJ smješten prvi u svijetu IQcure resort u Termama Sv. Martin

Upoznajte koncept turističkog zdravstva budućnosti! Da bi nam netko prije desetak godina rekao kako ćemo danas, u svega 40 minuta moći saznati potpuno stanje psihofizičkog zdravlja, vjerojatno mu ne bi vjerovali. No upravo je to danas ono što nudi prvi, i za sad jedini, IQcure resort smješten u najsjevernijoj županiji Hrvatske – Međimurju.

Svega sat vremena vožnje od Zagreba, početkom godine otvorio se jedinstveni centar koji mijenja granice i sliku mogućeg. S lokacijom unutar jednog od najvećih kontinentalnih turističkih odredišta u Hrvatskoj – Termama Sveti Martin, IQcure resort predstavlja cjelovito mjesto za kvalitetan odmor na kojemu će za vrijeme boravka, svaka osoba biti u mogućnosti napraviti nešto dobro za sebe, a to je preventivni pregled cijelog tijelo na prvom i jedinom na svijetu IQCURE skeneru.

Darujemo Vam u suradnji s Iqcure Beter Life paket IQCURE GOLD SCAN u vrijednosti od 3300 kuna, više pročitajte na kraju članka.

Prvi u svijetu – IQCure skener
IQCURE® SCAN je vrunska kombinacija skenera koji se upotrebljavaju u preventivnim i rehabilitacijskim programima, a temeljiti su na principima kvantne fizike, koji na temelju medicinske tehnologije i referentnih baza podataka skenira vaše tijelo kako bi se dobila što jasnija slika o vašem psihofizičkom zdravlju. Klijent dobiva odgovore na slijedeća pitanja: Tko ste zapravo baš vi? Koji je vaš psihoemocionalni status, razina stresa, bioritam, razina zamorenosti organizma? Koji vaši organi i organski sustavi najviše pate zbog toga i gdje bi se kroz određeno vrijeme mogla, ne promijeni li se stil života, pojaviti bolest ili ozbiljni disbalans? Koliko i kakvu hranu trebate unositi hrane u organizam? Koliko se morate kretati? Imate li premalo mišića a previše masti s obzirom na vašu težinu? U kakvoj ste trenutno formi i još više od 500 drugih parametara možete saznati pomoću IQCURE skeniranja kompletnog vašeg tijela i psihičkog sustava.

Terapije i programi
Na temelju rezultata skeniranja i stanja organizma, klijentu se preporučuju različiti programi i paketi koji se sastoje od: antistres paketa, muško zdravlje, žensko zdravlje, vitalnost, detox, relax i mršavljenje. U svaki od tih paketa uključene su terapije na patentiranim terapijskim uređajima visoke kvalitete i vrhunskog dizajna. Od terapije svjetlom, bojama, zvukom, aromaterapija, terapije elektromagnetskim valovima, vježbi disanja do fizioterapije i kompletne detoksikacije posebnim programom prehrane. Tu je i neizostavna ponuda opuštajućih masaža kao ljekovita termomineralna voda poznata još iz 1913. godine koja u kombinaciji s ostalim aktivnim i zdravim sadržajima Termi Sveti Martin pruža jednu novu dimenziju turističkog zdravstva.

IQCURE® better life
Ovaj koncept razvija vodeća međunarodna tvrtka za planiranje i dizajn SPA i wellness projekata pod vlasništvom doktora Heinza Schletterera koji iza sebe ima više od 30 godina iskustva u wellness i SPA industriji, te više od 2000 ostvarenih projekata diljem svijeta. O ozbiljnosti tvrtke govori i činjenica da tvrtka posjeduje vlastitu proizvodnju međunarodno priznate medicinske i SPA opreme i to na najvišoj razini kavlitete (ISO 9001) koja je smještena u blizini Varaždina.

Javite nam se za više informacija na mobitel 099 382 8500 ili email adresu info@medvital.hr 

Svakodnevno nas pratite na Facebook stranici Iqcure Better LIFE


NAGRADNA IGRA

Darujemo Vam u suradnji s Iqcure Beter Life paket IQCURE GOLD SCAN u vrijednosti od 3300 kuna. Pročitajte što sve sadržava paket IQCURE GOLD SCAN OVDJE Ispod članka objavljenog na Facebook profilu eMedjimurja podjelite objavu na svojem zidu, napišite svoje ime i prezime ispod objave te lajkate Facebook stranicu Iqcure Better LIFE, a mi ćemo slučajnim odabirom odabrati sretnog dobitnika. Nagradna igra traje do ponedjeljka, 12. lipnja do 20 sati. Sretno!

Pročitajte što sve sadržava paket IQCURE GOLD SCAN OVDJE

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kasnovečernji susret predsjednice i premijera: evo što su dogovorili na tajnom sastanku
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.