TZ Požeško-slavonske županije gost Špancirfesta u Julijanovom dvorištu

Više od 30 vinarija, neodoljivi specijaliteti, jedinstveni Park Prirode i geopark Papuk, ukupno 111 planinarskih i biciklističkih staza, zanimljive priče i legende. Sve to čini Požeško-slavonsku županiju nezaobilaznom destinacijom vinoljubaca, gurmana, ljubitelja aktivnog odmora i prirode.

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije uz podršku Hrvatske turističke zajednice poziva sve posjetitelje na predstavljanje bogate turističke ponude u prekrasnom varaždinskom prostoru - Julijanovom dvorištu (Ulica Silvija Kranjčevića 8), 19. kolovoza (subota) u 20 sati.

Domaćini su predstavnici turističkih zajednica Požeško-slavonske županije, Grada Požege, Grada Pakraca, Grada Lipika, Grada Pleternice i predstavnici turističkih agencija, a za dobru glazbu pobrinut će se tamburaši sastav „Zlatna dolina“. Za jelo ne brinite! Poznato je da su Slavonci odlični domaćini, a njihovi gosti kućama nikad ne odlaze gladni.

 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Veliko prijateljstvo Hrvata i Srbina: Srbislav i Hrvoje vlasnici su restorana u Begradu i kažu da su kombinacija koja znači samo uspjeh!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.