TZ Općine Sveti Martin na Muri izdala katalog privatnih iznajmljivača

Najsjevernija turistička destinacija u Hrvatskoj zbog svojih prirodnih ljepota i bogatstva sadržaja svake godine privlači sve više posjetitelja, pa se javlja sve veća potreba za dodatnim smještajnim kapacitetima. Prošle je 2017. godine u općini Sveti Martin bilo ostvareno više od vrtoglavih 136 000 noćenja što Sveti Martin na Muri čini jednom od najpopularnijih destinacija kontinentalne Hrvatske. 

Posjetitelji rado ostaju i po nekoliko dana kako bi u dobrobitima Međimurja kvalitetno uživali i odmorili se. Pribrojimo li tome velik broj onih koji se u Sveti Martin na Muri rado vraćaju, dobit ćemo popunjenost smještajnih kapaciteta. Direktorica Turističkog ureda Sveti Martin na Muri Ivana Knez ističe da su 2013., osim apartmanskog i hotelskog kompleksa u Toplicama Sveti Martin, u općini bila registrirana svega 3 privatna iznajmljivača. S obzirom na to da su LifeClass Terme Sveti Martin napravile nevjerojatan iskorak u broju dolazaka i noćenja turista, smještajni su im kapaciteti često popunjeni, pa je potreba za dodatnim smještajem porasla. To su prepoznali mještani, pa privatnih iznajmljivača trenutno ima 20, a pretpostavlja se da će ih već do kraja ove godine biti još.

Na prijedlog generalnog direktora LifeClass Termi Sveti Martin Branimira Blajića, Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin izradila je prvi Katalog privatnih iznajmljivača za čiji je dizajn zaslužna agencija Scribo PR iz Čakovca.

Na izradu ove brošure ponosan je i načelnik općine Dražen Crnčec. „Povećani broj privatnih smještajnih kapaciteta odraz je potrebe i činjenice da se destinacija razvija u pozitivnom smjeru“ – zaključio je načelnik Crnčec s zadovoljstvom. Sve informacije o događanjima na području Svetog Martina na Muri možete pratiti na novoj Facebook stranici.

Više informacija potražite u Turističkom uredu, a brošuru možete prolistati klikom na link http://bit.ly/2HbUp8j

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Pucnjava u Utrinama: policija uhitila počinitelja
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.