TMT d.o.o. zapošljava radnike različitih zanimanja za stalan odnos

TMT d.o.o. zapošnjava stručnjaka zaštite na radu/zaštite od požara/zaštite okoliša, kontrolora – međufazna i završna kontrola, radnike na CNC glodalicama, CNC tokarilicama, CNC bohrwercima i zavarivače MIG/MAG i TIG.

Vrsta posla: stalni radni odnos

Mjesto rada: Čakovec (stručnjak zaštite na radu/zaštite okoliša/zaštite od požara, kontrolor – međufazna i završna kontrola komada, CNC operateri, CNC glodači, CNC tokari, zavarivači MIG/MAG i TIG) i Lepoglava (CNC glodači, bohrverkisti, zavarivači MIG/MAG i TIG, alatničar, radnik na pripremi strojne obrade - stezanje van stroja)

Zamolbe i prijavnicu za natječaj slati na email ili poštom na adresu firme Kalnička b.b. 40000 Čakovec, a više informacija na Internet stranici.

Poduzeće TMT d.o.o. obiteljska je firma osnovana je 1989. godine u okviru metalske industrijske grane sjeverne Hrvatske. Poslovni i proizvodni prostori nalaze se na dvije lokacije Čakovec i Lepoglava te danas zapošljavaju 215 djelatnika.

Organizacija je strogo postavljena prema normativima DIN EN ISO 9001:2000 i u potpunosti je usmjerena na ispunjenje potreba i zahtjeva svakog kupca.

TMT nudi kupcu kontinuiranu i dugoročnu sigurnost i kvalitetu proizvoda i pravovremenost isporuke.

Svim svojim zaposlenicima osiguravaju stalna i redovita primanja, sigurnost te kontinuirano napredovanje, svakome u okviru njegovog poslovnog djelovanja.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kurelić o susretu Trumpa i Kim Jong Una: 'Situacija je bila objektivno očajna i bolje je da pregovaraju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.