U PETAK otvorenje prve parne autopraonice u Međimurju

Dana 3. studenog 2017. godine otvara se nova ekološka autopraonica, koja je jedinstvena po tome što kao sredstvo pranja koristi vodenu paru.

Dakle, nema nikakvih štetnih kemikalija jer se kompletno pranje automobila vrši isključivo vodenom parom što je ekološko pogodno za okoliš jer nema otpadnih voda, a za jedan automobil potrebno je oko dvije litre vode.

'Kemijsko' čišćenje automobila također obavljaju, ali ne sa kemikalijama, već sa snagom vodene pare sa specijalnim strojevima koji pomoću vodene pare izvlače prljavštine iz svih tapiciranih dijelova.

Isto tako valja napomenuti da je automobil poslije njihovog tretmana dezinficiran, jer je opće poznato da para ubija sve bakterije.

Uz sve navedeno u sklopu autopraonice otvaraju i servis čišćenja vodenom parom.

Ako trebate rješenje za dezinfekciju kupaonske školjke, rješavanje kamenca, čišćenje pećnica, hladnjaka, mapa, dubinsko čišćenje kutnih garnitura ili tepiha, slobodno se javite u autopraonicu NO AQUA, jer cijene će bit niže od konkurencije, a jačina pare daje veći rezultat čistoće.

Rezervaciju termina možete obaviti na broju 095/666-1234 i posjetite ih na adresi Maršala Tita 10 u Šenkovcu, jer autopraonica povodom otvorenja časti sa 20% popusta na sve cijene te časti klopom i pićem.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Predsjednica predstavlja mjere za demografiju, istovremeno u Banskim se dvorima sastaje Vladina demografska skupina
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.