PROIZVODNI PROCES SKROJEN PO MJERI u krojačkom obrtu 'Anna'

Krojački obrt 'Anna' nudi širok asortiman odjevnih predmeta zahvaljujući neprestanim ulaganjima u modernu tehnologiju i jačanju vlastitih kapaciteta. Trenutno zapošaljava ukupno 15 djelatnika i nudi vlastite proizvode na dvije lokacije.

Butik Anna u Prelogu (Glavna 29) uspješno posluje više od tri godine, a nedavno je otvoren i butik Anna u Murskom Središću (Frankopanska 18).

Obrt je 24. 11. 2017. završio s provedbom projekta „Proizvodni proces skrojen po mjeri“ sufinanciranog iz programa E-impuls 2016.

Aktivnosti projekta su bile nabava novih strojeva te informacijsko-komunikacijske tehnologije, a rezultat je uvedena nova tehnologija koja je omogućila dodatno zapošljavanje te proširenje proizvodnog asortimana i usluga obrta.

Projekt je trajao 6 mjeseci, od 24. svibnja 2017. do 24. studenog 2017. Ukupna vrijednost projekta je 159.065,00 kn, od čega je Europski fond za regionalni razvoj projekt sufinancirao sa 108.164,00 kn.

U buticima 'Anna' možete pronaći haljine, tunike, majice, suknje, bluze, hlače, tajice i donje rublje (dječje, muško i žensko), do veličine 52.

Svi materijali su pažljivo birani, imaju certifikat oko-tex standard 100, dok su modeli svojim dizajnom i krojem prilagođeni urbanom načinu života.

Priprema projektne prijave i provedba projekta sukladno pravilima poziva E-impuls provedena je u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Međimurje REDEA d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Krojačkog obrta 'Anna'

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Direktor Hrvatske poše u Direktu: 'Naše poslovnice više neće nalikovati na buvljak'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.