PREMA SVOJOJ ZVIJEZDI Galerija Sjever 4 godine s vama!

Stara izreka kaže da vrijeme posebno leti kad je zabavno. Slično vrijedi i za vjerne kupce i kvalitetne sadržaje. Već su četiri godine protekle otkad je „Galerija Sjever“ otvorila svoja vrata, a čini se kao da su protekle u trenu!

U subotu, 4. studenog Galerija Sjever će dostojno obilježiti jedan 'mandat' uspješnog poslovanja raznim sadržajem. Organizirat će se kuhinja na otvorenom te degustacija craft piva. Osim toga, imat ćete prilike zaroniti u virtualnu stvarnost!

Osim navedenih, ponuda će biti obogaćena i drugim sadržajima, osobito za djecu (kokice, šećerna vata i drugo), a moći ćete sudjelovati i u noćnoj kupnji – late night shoppingu - u sklopu kojeg je također predviđen dodatan sadržaj za naše kupce.

Slavlje počinje od 10 sati ujutro. Trgovine u sklopu Galerije Sjever (Spar, Müller, C & A, New Yorker, Kik, Deichmann, Takko, Zoo City, Galileo te srebrnarnica Dominik) nudit će razne pogodnosti i popuste.

U noćni shopping moći ćete se uključiti od 21 do 23 sata i iskusiti ovaj zanimljiv trend koji hara trgovinama diljem Europe i svijeta.

Unutar bogatog programa svatko će sigurno bez problema pronaći nešto prema vlastitom ukusu. Krenite i vi prema svojoj zvijezdi!

Pratite Galeriju Sjever na Facebooku i stranici www.galerijasjever.hr

Pridružite se posjetiteljima u subotu, 4. studenoga na adresi Svetojelenska cesta 25, Čakovec i postanite dio slavlja kvalitete, vjernosti i suradnje!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Otmičar u Parizu drži dva taoca: Prvo je udario osobu koja je uspjela pobjeći pa dvije polio benzinom
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.