NAUČITE sve o kulturi ispijanja vina u organizaciji restorana Shamper

Veliki ste ljubitelj vina? No, koliko dobro zapravo poznajete kulturu ispijanja i posluživanja vina? Pitanja koja si mnogi često postavljaju su koje vino odabrati uz koje jelo, na kojoj ga temperaturu ohladiti, kako ga i u kojim čašama poslužiti ili kako se ponašati prilikom uživanja u vinu?

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete pronaći odgovore posjetite li seriju edukacija na temu "Kultura ispijanja vina" u organizaciji restorana i vinarije Shamper.

Tako će se svakog četvrtka u travnju, s početkom u 19 sati u restoranu Shamper održati zanimljive i degustacijama ispunjene edukacije koje će vam po cijeni od svega 60 kuna po osobi približiti vino i kulturu koja se veže uz ispijanje i posluživanje istog. U cijenu je uračunata degustacija pet sorti vina (četiri međimurska vina i jedan pjenušac) te prigrisci od domaćeg kruha i neutralnih sireva.

Savjete i zanimljivosti će svim sudionicima otkriti predavač Milivoj Kossi, poznati vinar i sommelier koji je dugo godina bio povjerenik te ovlašteni ocjenjivač Hrvatskog sommelier kluba za sjeverozapadnu Hrvatsku.

Edukacija je ograničena na 30 osoba po terminu, a svoje mjesto možete rezervirati klikom na rezervacijski obrazac ili na broj telefona 040 390 777.

 

Velimir Šonje objašnjava kako je moguće da je Račanova bila najbolja kad njega ekonomija nije niti zanimala
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.