LAGANO LJETO u restoranu i vinariji Shamper

Restoran i vinarija Shamper pobrinuo se da ljeto provedete u zdravom ritmu. Osim standardne ponude koja uključuje lokalne zdrave namirnice od kojih se prave jedinstveni specijaliteti, od sada u restoranu možete uživati i u laganim jelima i osvježavajućim pićima.

Među onim koje svakako morate probati izdvajaju se salata s lososom, biftekom, pastrvom i piletinom, a ljubitelji ribe uživati mogu u fileu od domaće pastrve koja se uzgaja nedaleko Čakovca. Riba dolazi u kombinaciji s pjenicom od parmezana, tikvica i šampinjona, a posebnu notu ovom jelu daje glazirani korijen celera s jabučnim octom i cherry rajčica.

Nova lagana jela najbolje ćete zaokružiti naručite li domaći sladoled od vanilije s bučinim košticama, a novost u ponudi su i sladoled s okusom aronije, kadulje i limuna te avokada. Ako pa želite osjetiti dašak Dalmacije u Međimurju, za vas je prava ideja rožata, tradicionalan dalmatinski puding s preljevom od karamele.

Voće s lokalnih vrtova i voćnjaka se u restoranu koristi za izradu domaćih džemova s okusom marelice, crvenog ribizla, aronije i šljiva, a poslužuju se uz deserte i sireve, ali izvrsno prijaju i uz divljač. Svakako probajte i delicije od međimurskog mesa jelena i mangulice koje možete pronaći u posebnoj ponudi naziva 'Domaće je domaće' uz neizostavan pjenušac iz vlastite proizvodnje koji dolazi u četiri varijante.

Posjetite Shamper i uživajte u osvježavajućim jelima i napitcima, opustite se na terasi u atmosferičnom ambijentu u sklopu Starog grada u Čakovcu i na trenutak zaboravite na vrijeme. Restoran i vinarija nalaze se na adresi Trg Republike 5 nasuprot Muzeja Međimurja Čakovec, a možete ih pratiti na njihovoj Facebook i web stranici.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ministarstvo zdravstva putem EU fondova osiguralo je 187 milijuna kuna za specijalizacije u primarnoj zdravstvenoj zaštiti
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.