GRGEC I UJLAKI Vaš glas nama je poticaj za još ljepšu Kotoribu

Ljubomir Grgec (SDP) za načelnika i Roberto Ujlaki (SDP) za njegovog zamjenika - kandidati su za izvršnu vlast u općini Kotoriba. Prenosimo njihovo obraćanje uoči nedjeljnih lokalnih izbora.

Poštovane Kotoripčice, poštovani Kotoripčani! U nedjelju, 21.05.2017. održavaju se izbori za članove Općinskog vijeća i načelnika Općine Kotoriba.

U protekle četiri godine pokazali smo da znamo i možemo odgovorno i pošteno upravljati Kotoribom. Učinili smo je ljepšom i boljom, što su uz naše sumještane prepoznali i naši koalicijski partneri, HSS i Laburisti. Da je Kotoriba ljepša i bolja priznaju i naši protivnici na izborima, koji određene projekte svojataju.

Zbog Kotoripčana moramo naglasiti da je protekli mandat načelnik Općine bio Ljubomir Grgec iz SDP-a koji je i ovlašteni predlagač proračuna. Gospoda Zvošec i Kos ne samo da nisu predlagali projekate nego su time što pune 3 godine nisu podržali proračun pokazali da im nije stalo do ostvarenja svega što smo realizirali i svih ideja koje doprinose napretku Kotoribe.

Ne želimo ulaziti u mjerenja doprinosa za Kotoribu, samo želimo reći da se Kotoriba u proteklom mandatu razvijala više nego sve donjemeđimurske općine, a to je zasluga izvršne vlasti, kao i vijećnika koji su podržavali program SDP-a.

Zajedno s našim koalicijskim partnerima sastavili smo program za iduće četiri godine, realan i ostvariv program, a u cilju kontinuiranog razvoja našeg mjesta. Zajedno smo sastavili i listu za Općinsko vijeće na kojoj su pošteni i sposobni ljudi, koji su svojim kvalitetama, a ne rodbinskim ili sličnim vezama, zaslužili svoje mjesto na njoj.

Zajedno smo odabrali i kandidate za načelnika i njegovog zamjenika, ljude koji su i dosada uspješno vodili općinu, a to su Ljubomir Grgec i Roberto Ujlaki.

Pozivamo Vas da zajedno pokažemo da nam je stalo do Kotoribe i zato 21.05.2017. izađite na birališta i podržite one koji su konkretnim dijelima pokazali da znaju i mogu unaprijediti Kotoribu. Podržite Ljubomira Grgeca za načelnika općine (lista za načelnika broj 1) te koaliciju SDP-HSS-LABURISTI za Općinsko vijeće Općine Kotoriba (lista za općinsko vijeće broj 3).

ZAJEDNO ZA KONTINUIRANI RAZVOJ KOTORIBE
SDP-HSS-LABURISTI

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Zaboravili ste platiti račun pa su vas nazvali 'utjerivači' iz agencije? Evo kakav unosan biznis stoji iza svega
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.