GALERIJA SJEVER Veseli školarci razvedrili tmuran dan

Unatoč prohladnom prijepodnevu, danas je u Galeriji sjever bilo sunčano i vedro. Zasluge za to valja pripisati brojnim školarcima koji su, u pratnji roditelja, sudjelovali u zabavnoj nagradnoj igri i osvojili vrijedne nagrade.

Odličnim poznavanjem ponude našeg najvećeg prodajnog centra, ali i duhovitim odgovorima, osvojili su blizu tridesetak poklon bonova za kupnju. Ni oni s manje sreće i snalažljivosti, Galeriju sjever nisu napustili praznih ruku. Naime, promotori Galerije sjever su, u samo tri sata, podijelili čak 500 –tinjak pernica za đake svih uzrasta.

- Današnjim, relativno skromnim, događanjem, ponovno, smo se uvjerili da se velik broj djece i njihovih roditelja još uvijek želi i zna veseliti malim stvarima, druženju uživo - bez mobitela, tableta…Nastojat ćemo da takvih događanja bude više - kažu u Galeriji sjever.

Druženje uoči početka školske godine, Galerija sjever priređuje već treću godinu zaredom – ne samo radi poticanja potrošnje. Ovo je događanje tek dio niza aktivnosti kojima Galerija sjever potvrđuje svoju društvenu odgovornost, empatiju i brigu za razvoj našega kraja. 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Uzrok željezničkih nesreća: nepoštivanje znakova ili loše stanje hrvatskih željeznica?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.