FILEX tekstil Čakovec u tijeku je rasprodaja, popusti sežu čak do 40%!

Tvrtka Filex tekstil uspješno posluje na istoj lokaciji u Čakovcu već 11 godina, a upravo je u tijeku akcija koju ne želite propustiti!

Naime, u tijeku je rasprodaja štofova s odličnim popustima koji sežu do čak 40%, a akcija će potrajati sve do isteka zaliha.

Iz širokog asortimana proizvoda i usluga izdvajaju besplatno šivanje zavjesa i dekora po mjeri, navlake za stolce, čipku i saten u bojama, stolnjake i salvete veličine 53x53 centimetra u bojama te trake za stolove. Ukoliko tražite nešto od navedenog, znate kome se trebate obratiti.

Akcija trenutno traje u poslovnici u Čakovcu na adresi Uska ulica bb, a ukoliko vam je Čakovec izvan dosega, možete posjetiti i njihove poslovnice u Varaždinu, koje se nalaze u Zagrebačkoj ulici na kućnom broju 3 te Vrazovoj ulici na kućnom broju 8, gdje možete na licu mjesta pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima se uvjeriti u kvalitetu materijala.

Također u Filex-u možete naručiti izradu navlaka za stolice po mjeri:

Sve detalje, kao i ukupnu ponudu, možete pronaći na njihovoj web stranici www.filex-tekstil.hr, dok sve potrebne detalje možete dobiti i putem maila na info@filex-tekstil.hr ili na broju telefona 040/310 697 ili 042/ 212 800, 042/ 214 161.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kako se slovenci bore protiv ospica? 1000 eura kazne roditelju koji ne želi cjepiti dijete!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.