EDUCIRAJME Naučite Word i Excel po povoljnim cijenama, početak u svibnju!

Ovog proljeća jedinstvena prilika za sve koji žele naučiti raditi na računalu, jer su počeli upisi na tečajeve iz Worda i Excela, koji će se održavati u EducirajMe centru u Varaždinu.

Početak tečajeva je u svibnju, cijene su uistinu pristupačne, a na sve se još i ne plaća upisnina. Tečajeve provode vrhunski certificirani edukatori, po ECDL standardima i uz svu najmoderniju opremu, u centru u Varaždinu (Kukuljevićeva 7/1.kat). Sva predavanja se održavaju u kasnopopodnevnim i večernjim terminima.

Osnove računala danas su neizbježne kod svakog posla, ali i u svakodnevnom životu, a Word i Excel dio su softverskog paketa Microsoft Office, koji je najkorišteniji računalni softver na svijetu, i koristi ga čak 1,2 milijarde ljudi u svijetu!

Za sve koji nisu naučili raditi u Wordu, ili su zaboravili, ili im treba stručna podrška, ovog proljeća u EducirajMe centru, možete to učiniti za samo 20 sati u sklopu tečaja Pisanje i obrada teksta u Wordu. Cijena edukacije je svega 550 kuna + PDV, u što su uračunati svi troškovi priručnika na hrvatskom jeziku, a nema niti troškova upisnine (400 kn). Početak edukacije je 8. svibnja, a tečaj traje pet dana. Prijave se primaju do 28. travnja.

Tu je i tečaj iz Microsoft Ecela, Izrada tabličnih kalkulacija, koji također traje 20 sati, a cijena joj je 536,25 kuna + PDV. Početak edukacije bit će 22. svibnjaa tečaj traje pet dana!

Edukaciju provode vrhunski ECDL instruktori, a svi koji upisu obje edukacije, stječu i dodatnih 10% popusta. Edukacija je u skladu s ECDL standardom, a po završetku se stječu i potvrde o završetku tečaja.

Prijave na e-mail pamela@educirajme.com ili na telefon 042/200-515 te osobno u EducirajMe centru u Kukuljevićevoj 7 (1. kat) u Varaždinu, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 16 sati te utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati.  

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Za RTL ekskluzivno Bakir Izetbegović: komentirao je dolazak Predsjednice u Ahmiće, izborni zakon, ali i budućnost Pelješkog mosta
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.