Čakovec će od proljeća konkurirati svjetskim gradovima poput Londona i Pariza!

Svima je poznato da ukoliko žele biti trendy i u centru modne industrije da su posjete Milanu, Parizu i Londonu nezaobilazna destinacija.

Međutim, ovog proljeća u Čakovcu svoja vrata otvara Hrvatska Parfemska Kuća. Svoju glavnu lokaciju u Hrvatskoj odabrala je baš grad Čakovec, a zašto je to tako ispričao nam je glavni parfumer Tomislav Vrbanec.

Čakovec nam se činio kao idealna lokacija zbog geo lokacije. Želja nam je da svi ljubitelji kvalitetnih mirisa mogu imati svoj kutak i uz kavicu uživati u međusobnim razgovorima, te dobiti najnovije i informacije iz svijeta mirisa.

Svi posjetitelji i članovi Hrvatske Parfemske Kuće osim što će moći kupiti kreacije naših parfumera, imati će prilike i sami izraditi svoj vlastiti personalizirani miris uz našu pomoć. Zamislite samo kako bi bilo dobro da Vam netko pruži priliku 'igrati' se s originalnim parfemskim esencijama i pomogne Vam u kreiranju vlastite parfemske kompozicije. I sve to uz opuštenu atmosferu i stalnu pomoć našeg parfumera!

Također, u pripremi je i pokretanje mirisnog turizma za sve domaće i strane posjetitelje. Pa smo tako već započeli pregovore sa prijevoznicima koji će u svoje turističke programe uvrstiti i posjet Hrvatskoj Parfemskoj Kući. Ako Beč može biti grad kulture, zašto Čakovec ne bi mogao biti grad parfema?

Po prvi puta u Hrvatskoj pokrećemo i školu za parfumere. Tako da svi oni koji se žele profesionalno baviti kreiranjem parfema, u našoj školi moći će steći svo potrebno znanje.

Pišite nam na info@cph.eu.hr  i posjetite našu web stranicu www.croatianperfumehouse.eu.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'Zlostavljač moje kćeri slobodno šeće Vinkovcima, mala joj je utjeha zabrana približavanja na manje od 15 metara'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.