Aromavita: Dočekajte proljeće i ljeto uz vrhunsku masažu

Užurbani način života, stres kod kuće i na poslu često mogu negativno utjecati na zdravlje osobe. Često nemamo dovoljno vremena za opuštanje i relaksaciju, ali zato je tu Aromavita - salon za masažu, s kojim vam je zdravlje nadohvat ruke.

Na adresi Kurelčeva 5, u Varaždinu, smjestio se salon za masaže Aromavita. Adresu i salon brojni Varaždinci i Međimurci već dugo poznaju, jer se na toj lokaciji nalaze već četiri godine, a uz ranije iskustvo u Ludbregu, Zagrebu i Primoštenu, sveukupno salon postoji čak osam godina.

Masaža je izuzetno bitna, jer osim što se rješavate bolova, odnosno oporavljate od operacija ili ozljeda, činite dobro za cijeli organizam. Masaža tako kožu čini mekšom i sjajnijom, poboljšava krvotok, razgrađuje celutil, smanjuje potkožne masnoće i jastučaste nakupine. Poboljšava se i izmjena tvari, reklaksiraju i toniraju mišići, a jača se i otpornost organizma, čini tijelo lakšim i puni ga energijom.

Dolaze proljeće i ljeto, kada se većina nas bavi fizičkim naporima na otvorenom, poput obrade zemlje ili vrta, pri čemu često nastaju brojni problemi s leđima. Također, ljeto je vrijeme kada se možemo pokazati u najboljem svjetlu, a bi tijelo izgledalo ljepše uoči ljeta, preporučamo masažu pozadine, leđa, trbuha i grudi.

Odnedavno, u Aromaviti nude i mogućnost limfne drenaže uz pomoć najnovije tehnologije u tom području, a sve po prihvatljivim cijenama za sve zainteresirane.

Sve to, zasigurno su više nego dovoljni razlozi za posjet salonu za masažu Aromavita. Aromavita se vrlo ozbiljno bavi medicinskom masažom, a u svojem timu imaju zaposlene profesionalne fizioterapeute i fizoterapeutkinje te maserke iz varaždinskog i međimurskog kraja.

Osim u salonu u Kurelčevoj, u Varaždinu Aromavita provodi masaže i u sklopu nedavno otvorene teretane Gibi Gib u Miškininoj ulici, dolaze i u kućne posjete, na lokacije gdje god vam paše, a dio tima je i u pripremama za odlazak na ljetnu sezonu, gdje će na plažama Jadrana raditi masaže.

Salon radi svakim radnim danom od 11 do 21 sat te subotom do 13 sati. Ljubazan tim fizioterapeutkinja i maserki, dočekat će vas uvijek s osmijehom, a u salonu Aromavita poručuju da i iz salona svi izlaze s omijehom na licu.

Trenutno je u tijeku i akcija, gdje se čak pet masaža nudi za svega 220 kuna.

Svi zainteresirani za masaže mogu se ili javiti direktno u salon, ili na telefon 091 625 25 24, odnosno na e-mail info@aromavita.hr. Sve novosti iz Aromavite možete pratiti i na web stranici www.izmasiraj.me, putem koje možete i rezervirati svoj termin za masažu.

 Aromavita poklanja 2*1 tretman/masažu

Čitateljima Varaždinskog.hr i eMedjimurja salon za masažu Aromavita poklanja 2*1 tretmana masaže. Sve što trebate je polajkati FB stranicu salona https://www.facebook.com/aromavitavarazdin/ i u komentaru ispod ovog teksta ostaviti svoje podatke do srijede, 15. ožujka. Sretno!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Tužili 30-godišnjeg sina jer se nije htio iseliti iz obiteljske kuće: sud naložio njegovu deložaciju!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.